sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Hankiagilitya :)


Ojanko kutsui jälleen kerran. Vuorossa oli neljä vauvaryhmää eli ihanaa nuorisoagilitya.Viimeisessä ryhmässä oli pienoinen kato käynyt, mutta paikalla oli monen monta ihanaista lapsosta. Viimeisen ryhmässä oli Tico yksinään ja se saikin kunnon yksityistunnin. Tico jäi vielä hetkeksi leikittämään Tuiketta. Tosin Ticon mielestä Tuike oli nolo kakara, kun Tico itse on jo iso poika :) Tuikkeella oli kuitenkin tosikivaa :)

Lunta oli todella paljon, mutta se oli pehmeää, eikä pakkasta ollut kuin minimaalisesti. Tuulikin tuiversi vain kohtuullisesti, joten mikäs siinä oli treenatessa. Hanki tekee liikkumisesta raskaampaa sekä koirille että ohjaajille. Keväällä on siis odotettavissa lentävää menoa, kun kunto nousee kohisten talven aikana ;)

Veijari ei tällä kertaa päässyt paikalle, koska se kerjäsi eilen vaikeuksia kiskomalla isoveikkaa karvoista kunnes Watti katsoi tarpeelliseksi ojentaa pikkumiestä. Tuloksena oli kulmahampaan reikä nenukin vieressä ja antibioottikuuri. Kannattaisi oppia olemaan lällättelemättä isommilleen... Pikkupotilas voi hienosti ja on entisellään kunhan reikä kasvaa umpeen :)

Perjantain treeneissä oli vain yksi innokas oppilas paikalla. Ja sekin oli meidän Kiusa Merin kanssa. Kiusa ja Meri tekivät pienen pätkän agilitya ja sitten juoksutettiin laumaa eli Vimmaa, Kiusaa ja Tuiketta. Kivaa oli, vaikka treenaaminen jäi vähäiseksi. Vimman painonpudotus etenee hienosti ja se alkaa olla sellaisessa kunnossa, että treenamisen voisi aloittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti