maanantai 13. joulukuuta 2010

16 vkoa täynnä ja eikun piikitettäväksi

Tuike ja Veijari pääsivät tänään taas yhteisreissuun, kun vuorossa oli tehoste- ja rabiesrokotukset. Pentusilla oli hauska reissu, kun pääsivät painimaan keskenään. Sisaruksilla synkkaa hienosti edelleen. Tuike ei jää yhtään jalkoihin, vaikka se on puolet kevyempi kuin veljensä. Sisarukset ovat todella eri näköisiä ja muutenkin eri tyyppisiä.

Tuike on pieni ja kevytrakenteinen. Se on hyvin kompakti, söpö ja nallemainen. Veljensä on sen sijaan pitkä ja kapea joka suuntaan; Joskin sanoin kukkakepin ja hämähäkin risteytys ;) Lapsonen on edelleen poikkeuksellisen jäntevä ja voimakas. Sillä on edelleen 'ison koiran tassut'. Toivottavasti pikkumies kasvaa reiluksi maksiksi.

Onhan niissä toki paljon samaakin eli vaikkapa pitkät hännät, siis todella pitkät hännät ;) Ja ennen kaikkea reipas ja iloinen luonne. Kumpikaan natiainen ei huomannut piikityksiä ollenkaan.

Tuikkeen mielestä uusi röhkivä possu on melkoisen hauska lelu. Heräsin tänä aamuna siihen, kun pikkuinen rääkkäsi possua ja sama meininki jatkuu tälläkin hetkellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti