sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Sisko ja sen veli Ojangossa

Tuike ja Veijari pääsivät tänään riekkumaan yhdessä lumipyryssä. Lunta tuli rankasti ja ihan vaakasuorassa melkoisen viiman saattelemana. Pentusia se ei haitannut ollenkaan. Eikä äiskää ja isosiskoa myöskään. Meillä ihmisillä oli vähän ankeampaa.

Sain myös Armin kuulumisia <3 Neitonen tulee edelleen loistavasti toimeen muun lauman kanssa. Se seurailee lenkillä tiukasti uutta idoliaan eli tätiään Saimaa. Likat ovat ihan saman väriset, joten ne ovat varmasti hauska pari. Myös Pamela on tosi mieleinen leikkikaveri.

Armissa on ilmennyt mamman, eli Tuijan, vahtimiselkeitä ja se on komentanut turhankin innolla Pamelan kuukautta nuorempia pentuja niitä nähdessään, kun ne pörräävät Tuijan ympärillä. Meidän taistelukone ei tällä hetkellä suostu leikkimään repimisleikkejä Tuijan kanssa, vaikka harrastaa niitä riemulla perheen koirien kanssa. Aika jännä ja odottamaton juttu. Armi oli ollut 16-viikkoisrokotuksilla 6 kiloinen.

Tuikehan oli siis 4,5kg ja Veijari reilut 8 kiloa. Veijari oli tänään punnittaessa 10-kiloinen :O Ei mikään pieni mies... Säkää on noin 40 cm eli nuorimies on jo äitiään isompi. Pentusethan tulevat 4 kk ensi viikon perjantaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti