maanantai 27. joulukuuta 2010

Joulu tuli ja meni ihan huomaamatta

Mytty on ontuillut välillä oikeaa etujalkaansa. Välillä liike on lähes puhdasta. Täytyy tarkkailla tilannetta.. Muutoin mummeli on ollut iloinen reipas itsensä ihan kuten aina ennenkin. Mytty on Tuikkeen mielestä ihan mielettömän ihana ja kukapa olisikaan parempi idoli pikkuiselle kuin mamman fiksu ja filmaattinen Myttyräinen <3

Tuikkeella on kunnon raita ison tytön karvaa selässä ja hännässä ja kaulalla myös. Karva ei ainakaan vielä ole kovin kiharaa, mutta sitä on paksusti ja se on pitkää... Selässä se on entistä tummempaa, lähinnä ns. keksin väristä, mutta kaulalla edelleen valkoista.

Tuike on ollut tosi hellyydenkipeä ja siitä on tulossa melkoinen sylikoira :) Se ei epäröi osoittaa tykkäämistään. Tuikeli viihtyy myös päivä päivältä enemmän oikapäällä keikkuen, ihan kuten äiskänsäkin on aina tehnyt. Äiskänsä ei sen sijaan ole koskaan rakastanyt sylissä selällään köllöttelyä, mikä on Tuikkeen mielestä hirmuisen ihanaa.

Tuikkeella on nyt meneillään melkoinen 'olen suuri ja mahtava vahtikoira'-vaihe. Toivottavasti se menee pian ohi. Tuikkeen mielestä on tarpeellista kommentoida esim. kaikki tv:stä tai ulkoa tulevat koirien äänet, vaikka kukaan muista ei reagoi niihin malliksi. Onneksi se kuitenkin hiljenee käskystä. Mutta ei olisi tarpeellista ylipäänsä edes aloittaa..

Kiusalla oli tänään taas agipäivä Lahdessa Merin kanssa. Lähtöharjoitukset olivat menneet hienosti. Ihanaa, että Kiusis pääsee kiitämään ja nauttimaan vauhdin hurmasta!

Viippukin kaipaisi kipeästi aktiviteettia. Ihan mitä vaan aktiviteettia. Täytyisi varmaan mennä hallille tehiksen vuorolla lauantaina, että neitonen pääsisi kunnolla hommiin. Ojanko on täysin lumen vallassa, eikä sinne ole asiaa treenaamaan ihan lähi aikoina.

Minulla on ensi viikko perjantaita lukuun ottamatta vapaata, joten flunssa uhkaa ihan aikataulussa :( Lomakirous on ja pysyy, vaikka kuinka protestoisin... Mihin voisin laittaa virallisen valituksen?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti