torstai 8. maaliskuuta 2012

Koko lauma takaisin kotona

Jaanan ja Tarun tilukset :)Vierailu Seinäjoella, Etelä-Pohjanmaalla, siskon luona venähti vähän. Oli tosi kiva käydä :) Tulimme kotiin keskiviikkoyönä ja hain myös Vimman ja Mytyn ennen kotiin tuloa. Junamatka meni hienosti, koirat saivat taas kehuja rauhallisuudestaan. Kanssamatkustajat olivat taas ihan varmoja, että tytöt matkustavat junalla harva se päivä, mutta tämähän oli vasta toinen kerta junassa. Se eka kerta oli menomatkalla ;)

Tultiin taas bussilla Tikkurilasta Hakunilaan ja mentiin suoraan autolle ja kurvaistiin Malmille hakemaan isoja tyttöjä. Etenkin Vimmalla taisi olla ikävä... Kotona oltiin puoli kahdentoista maissa.

Meillä oli oikein kiva lomareissu Jaanan, Tarun ja Kiran vieraina. Kira tosin ei tykännyt yhtään siitä, että Kiusa tuli mukaan. Kiusa oli Kirasta pelottava ja se yritti syöttää itsensä muutaman kerran Kiukiulle hyökkimällä Kiun päälle. Kira ei suostunut myöskään leikkimään Tuikelin kanssa, vaan murisi sillekin. Kira oli taatusti tosi onnellinen, kun me häivyttiin ;) Sinänsä oli jännä, että meidän likat olivat talon hiljaisimmat koirat :)

Kiusa kiihtyi käsittänättömästi lumen kolaamisesta - se jopa näykkäisi Jaanaa kiihdyksissään. Jaana-parka säikähti tosissaan. Minua Kiu ei uskaltanut härkkiä, mutta roikkui sen sijaan kolassa ihan raivona. Sama juttu täysrautaisen lapion kanssa, jolla siirsin pihalle lipsahtaneita kikkareita. Kiusa roikkui kiihdyksissään myös rautaisessa lapionvarressa... Aika jännä, uusi ilmiö. Onneksi Jaana ehti tutustua myös Kiusan rauhalliseen, hellään puoleen ja näki, miten rento ja positiivinen koira se suurimman osan ajasta on.

Oman pihan puute tuntuu nyt entistäkin ankeammalta. Oli taivaallista päästää koirat aamulla ovesta ja sillä selvä! I H A N A A ! Lottovoitto tänne niin kuin olisi jo! Me tarvitaan pihapläntti, ihan oikeasti :-/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti