keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Kyläreissuun :)Pantse
Kiusa ja Pantse
Ihana, aurinkoinen, keväinen päivä!!!

Aamupäivä meni hallilla, yllätysyllätys :) Omista likoista esteille pääsi vain Kiusa Tanelin kanssa. Muut pääsivät vain vähän kaahaamaan lumivalleissa. Se tuntui tyttösile maistuvan ;) Tuikeli tapasi taas pienen Pottusen, joka oli jopa kasvanut hiukkasen.

Sitten vein Mytyn ja Vimman äidilleni hoitoon ja seuraavaksi matka vei Tikkurilaan ja sieltä junalla Seinäjoelle Kiusan ja Tuikkeen kanssa :) Vaihtelu virkistää! Enkä ole ikuisuuksiin, jos koskaan, mennyt mihinkään pitkänmatkanjunilla
:o

Bussimatka Hakunilasta Tikkurilaan kommelluksitta ja olimme kerrankin paikalla erittäin hyvissä ajoin. Junamatka meni vallan loistavasti. Vaunussa oli meidän lauman lisäksi kaksi muutakin koiraa. Junasta jäädessämme kanssamatkustaja kiitti oikein erikseen hienosti käyttäytyneistä koiramatkustajista ♥

Kira ei ole vielä ihan sulattanut Kiusan läsnäoloa. Kiusis on monen koiran mielestä kovin pelottava... Siksi leikki Tuituin kanssa ei myöskään ole vielä maistunut. Eiköhän Kirakin rentoudu, kun huomaa, että Kiusis ei ole niin hengenvaarallinen kuin miltä se vaikuttaa.

Ensimmäinen ilta meni rattoisasti rentoutuessa ja saunoessa :) Tuitui tuli mukaan saunomaan, Kiusis ei ymmärtänyt, mitä järkeä siinä kuumuudessa oli.

Lisään tähän kuvia, kun tulen takaisin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti