sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Kiusan ja Tanelin ekat kisastartit :)

Kiusan loppuverryttely :)


Lauantai alkoi UPK:n kevätkokouksella Espoon keskuksessa Kennelliiton kokoustiloissa, joihin ei muuten nykyään enää saa viekä koiria?!? Kokous meni perinteiseen tapaan, mutta kesti tällä kertaa vain puolitoista tuntia eli meni yllättävän sujuvasti. Kotimatkalla kävin muutamassa kaupassa ja ehdin silti vielä Ojankoon katsomaan maksikakkosten kisat :)

'Omista' oli kehässä Hertta ja Marika sekä Qissa ja Deri Tarjan kanssa. Hertta ja Marika tekivät nollaradan, saivat sertin ja siis nousivat kolmosiin. Qisu ja Derppa eivät tällä kertaa saaneet nollia, mutta ihan mallikkaat radat molemmilla. Tarja oli kisannut jo aamulla maksiykkösissä Jäbän kanssa ja oli tehnyt nollavoiton ja saanut siis LUVAn. Ei hassumpata. Ykkösissä olivat kisanneet myös Oili ja Kristiina sekä Jesse ja Jaana, molemmat parit olivat hyllyttäneet molemmat starttinsa. Mutta meno on varmasti ollut vauhdikasta ;)

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Suomi siirtyi kesäaikaan, mutta minä en :-/ Istuskelin sunnuntaiaamuna rauhassa aamupalalla, kun kisapaikalta soitettiin ja kysyttiin, olenko aikeissa tulla paikalle, kun rataaantutustuminen oli jo käynnissä :o Tuli siis pienoinen hoppu! Onneksi en ollut ilmoittautunut kisaamaan Vimman kanssa, vaan vain Kiu oli menossa kehään Tanelin kanssa. Taneli oli rataantutustumisessa normaalisti ja Kiusa ehti paikalle ennen omaa starttiaan :)

Taneli juoksi kaikki kolme starttia sekä Pantsen että Kiusan kanssa. Nämä olivat Kiusan ja Tanelin ekat kisastartit :) Ekalla radalla molemmat koirat saivat vitosen täsmälleen samassa kohdassa. Toisessa startissa Pantse teki nollan ja voitti, Kiusa sai vitosen. Kolmannella radalla Pantse teki nollan ja oli kolmonen ja myös Kiusa teki nollan. Kiusan radoissa on vielä melkoisesti ylimääräisiä mutkia, pitkiä kaaria ja mamman etsimisreissuja, mutta kokonaisuus toimi erittäin hyvin ensiyrityksiksi :) Ihanaa! Kiitos Tanelille Kiusan puolesta ♥

Aamulla mineissä Elmo ja Aulikki olivat tehneet kaksi sujuvaa yliaikanollaa ja yhden hyllyn. Kahdella ekalla radalla oli ollut tosi hyvä fiilis, kolmannella Elmo oli ollut väsähtäneen oloinen.

Jäin taas roikkumaan kisapaikalle kisojen loppuun asti. En millään raaskinut lähteä menemään, kun kehässä oli paljon mielenkiintoisia koiria. 'Omista' makseissa starttasivat Zori ja Anniina, jotka tekivät vallan mallikkaita ratoja, vaikka nollia ei tänään siunaantunutkaan :) Yksi oikein hieno vitonen kuitenkin :) Olin sitten kisapaikalla puoli yhdestä kahdeksaan. Voisin oikeastaan muuttaa hallin nurkkaan asumaan, niin ei tarvitsisi ajella koko aikaa edestakaisin ;)

Kiusan ja Tanelin ihkaekat kisastartit 25.3.2012:

Pantse ja Taneli 25.3.2012:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti