keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Mitä se toko olikaan??Mamman Myy reilut 15v 9kk ♥

Koko lauma ♥


Aamupäivä hurahti taas hallilla. Tällä kertaa kokeiltiin myös vähän tottista Vimman ja Kiusan kanssa. Aika hakusessa oli... Noh, kertaus on opintojen äiti. Ei kai voi olettaa, että taito säilyy muuttumatta, jos harjoittelee joka toinen vuosi kerran tai kaksi ;) Tästä voi jo päätellä, että olen yllytyshulluna ilmoittanut Vimman toko-kokeeseen :o Kaikkea hullua sitä ihminen tekee...

Vimma oli ihan täpinöissään päästessään tokoilemaan. Katsojakommentin mukaan kehässä näytti olevan huippuinnostunut maksimissaan 2-vuotias meidän yli 10v vauhtineitosen sijaan ;) Vauhti ja innostus oli kova, eikä seuraamispaikkaa voinut sanoa kovin siistiksi. Neitonen edisti ja poikitti ja tanssi kolmijalkaisena. Eli kivaa oli, mutta ei se kyllä paljoa totista toko-liikettä muistuttanut... Jäävistä liikkeistä seisomisen käskysana oli vähän hakusessa, istuminen ja maahanmeno olivat edelleen kunnossa. Nouto oli siisti kuten aina, sekä tasamaa- että hyppy-sellainen. Ruutua muistuteltiin myös mieleen. Samoin kaukkareita. Luoksetuloa otettiin alokasmalliin ;) Mietin, josko vaihtaisi paikan edestä sivulle... Vimma on pari kertaa tarjonnut sitä omatoimisesti silloin joskus, kun viimeksi tokoa treenailtiin.

Kiusiksen seuraamispaikka on paljon parempi kuiin äitinsä. Jäävät (istu, maahan) olivat hyvät. Samoin kaukot. Muistuteltiin hyppyä mieleen. Kiusiksella oli kivaa :)

Ai niin, täytyy muistaa lukea säännöt. Nehän ovat voineet muuttua moneen kertaan siitä, kun viimeksi ollaan kisoissa käyty.

Tuitui ja Kiukiu pääsivät vähäksi aikaa tykittämään myös agilityesteille. Se on kyllä parasta ♥

Ja tietty yleinen kaahaaminen porukalla ♥ Kura lensi kiitettävästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti