keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Aika rientää

Urho ja Kaisa


Tuitui ja Ihku

Omat ♥


Kappas vain, on unohtunut laittaa päivityksiä. Toisaalta mitään ihmeempää ei ole tapahtunutkaan...

Perjantaina meni aamupäivä hallilla. Tavattiin Minna ja Romi ja tsekkailtiin Romin keinua :) Omista kentälle pääsi vain Tuitui. Alkuillasta palasin takaisin hallille vetämään pari treeniryhmää, joiden jälkeen hyppytunnilla tapasin Rekon ja Riemun :) Illalla viimeisenä oli vielä Kiusan agilitytreenit Merin ryhmässä. Kiusa oli hillittömän ihana ja huisin taitava ♥

Lauantai ja sunnuntai olivat kerrankin lepopäiviä :) Ryhmäläiset ahkeroivat sen sijaan kisoissa. Zori ja Anniina ottivat ensimmäiset kolmosluokan startit ja nappasi samoin tein myös ensimmäisen sertin =) Elmo ja Aulikki ottivat myöskin ensimmäisen kolmosluokan nollansa =) Qisu ja Tarja kävivät ottamassa pari vauhdikasta hyllyä, joista varsinkin toinen oli kuitenkin ohjauksellisesti parin paras ikinä :)

Maanantaina aamupäivä meni hallilla. Törmättiin Pojuun ja Outiin ja katsastettiin Pojun keppejä. Hienossa mallissa ovat :) Omista radalle pääsivät Kiusa ja Tuitui. Hallilta suuntasimme harjoituspotilaiksi Johannalle. Johanna opiskelee osteopaatiksi ja meidän likat osallistuivat mieluusti opintojen harjoitusosioihin :) Suurkiitos Johanna!! Ilta vierähti taloyhtiön kevätkokouksessa. Pesti taloyhtiön hallituksessa jatkuu.

Tänään oli taas hallipäivä. Radalla kiisivät Pantse, Kiusa ja Qissa Tanelin kanssa, Jäbä Tarjan kanssa, Romi Minnan kanssa ja Tuitui ja Vimma minun kanssani :) Lisäksi tapasin pitkästä aikaa Urho-mudin ja Tuitui sai moikata hetkosen Ihkua :) Ihku on jo hieman Tuikelia korkeampi ja myös painavampi. On se meidän likka aika pieni, ei siitä mihinkään pääse :)

Kiusa onnistui jotenkin kuorimaan hallivierailun aikana nahkaa oikean silmän alta. En tajua, miten se onnistui... Minusta se ei törmäillyt mihinkään, ainakaan niin, että se olisi jäänyt mieleen. Noh, Kiukiu ei ole itse huomannut, että mitään olisi tapahtunut, joten eiköhän tuo parane suhteellisen helposti. Karvaa siitä on lähtenyt aika isolta läntiltä.

Juttelin eilen Sipsan Katin kanssa :) Sipsa oli telonut kaksi kynttä viime viikonloppuna.. Toivotaan, että vammat paranevat pian. Sipsalla menee hienosti, se on siskojensa tapaan hirmuisen reipas ja hauska pikkuneiti. Sipsa on noin 40cm korkea ja painaa noin 9kg. Sipsalla kuulostaa olevan siskoparven lyhyin pinna muiden koirien kanssa, sitä taitaa ärsyttää ylinöyrät, epävarmat koirat ihan kuten äitiään ja isoäitiäänkin. Se taitaa olla leikkiessään melkoinen jyrä eli niillä saattaisi synkata hienosti Ronja-siskon kanssa ;) Toivottavasti päästää testaamaan mahdollisimman pian, onko näin =)

Suunnitteilla on kasvattitreffit elokuulle. Toivottavasti homma toteutuu, siitä tulisi varmasti hauskaa ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti