lauantai 2. huhtikuuta 2011

Viimeiset hallitreenit la 19.3.

Upea upea upea agilitypäivä takana ♥♥ Onneksi siis uhmasin kohtaloani ja menin vetämään treenit =) Pantse ja Taneli olivat supervedossa tänään. Taneli meni ensin rataa Qissan kanssa ja sitten oli Pantsen vuoro. Sain nähdä meidän superparilta yhden kaikkien aikojen ajoituksellisesti hienoimmista agilityradoista, joita on ollut ilo nähdä. Ikinä. Missään. WAU! Itkettävän ihania onnistumisen hetkiä!

Kiusa ja Meri olivat myös tänään niin hurjan upeita, että pääsin taas haukkomaan henkeäni onnesta ♥♥ Kiusa on aina nopea, mutta nyt se taisi rikkoa kaikki äänivallit ja Meri oli silti rauhallinen ja selkeä. WAUWAUWAU!!

Muutkin ryhmäläiset olivat ihania ja taitavia kuten aina. Kiitos kaikille hallikaudesta!. Jatketaan ulkona heti, kun kentät sulavat käyttökuntoon. Vimma ei nyt päässyt kehiin, koska sen verran järki pysyi päässä, että en kipeänä ryhtynyt itse ohjaushommiin, kouluttaminen riitti.

Pitkän hilaisen kauden jälkeen Tuike on kasvanut selvästi!! Se taitaa olla jo medikoon puolella ja painoakin oli tänään jo 7,2kg. Ehkä se sittenkin saavuttaa äitinsä säkäkorkeuden =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti