perjantai 18. maaliskuuta 2011

Vimma 9v ♥

Vimma täytti 9v viime sunnuntaina ja minä tietty unohdin merkkipäivän.. Huono minä. No, eipä tuo näytä Viippua haittaavan ;) Mamman oma pieni superkoira on aina vaan ihan paras ♥♥

Kiusalla on ollut jotain kröhää viime viikonlopusta alkaen. Toivottavasti se on pian ohi, mitä hyvänsä onkin. Sen myötä Merillä ja Kiusalla on ollut lepoviikko.

Meidän suuri ja urhea Tuikeliini koki yhden elämänsä järkytyksistä tiistaiyönä iltapissatuksella. Pieni ja viaton lapsonen nuuskutteli innoissaan pusikossa, kun se törmäsi yllättäen hervottoman suureen rusakkoon. Pienilikka syöksyi kauhusta kiljuen mamman luokse, kun vähintään yhtä säikähtänyt rusakko ryntäsi päinvastaiseen suuntaan ihan nenän alta =)

Rusakko oli selvästi Tuiketta isompi, joten yllätys ja säikähdys oli aika ymmärrettävää, vaikkakin todella huvittavaa. Siellä mamma sitten hekotti yksinään pimeydessä piskiensä kanssa. Nauru pidentää ikää, eikös? Isoja tyttöjä ei olisi voinut vähempää kiinnostaa koko episodi, ne eivät edes huomanneet koko rusakkoa.

Minulla on ollut kurkku kipeänä viimeiset kolme viikkoa ja menin tänään lääkäriin työkavereiden patistamana, vaikka juuti tänään kurkku ei ollutkaan kipeä. Minulla oli rakkulainen nielutulehdus ja poskiontelo- ja korvatulehdus. Hassua, että en tuntenut itseäni kipeäksi; vain kurkku oli välillä tosi kipeä, sen lisäksi vain pientä nuhaa ja arsytysyskää. Nyt on hevoskuuri antibiootteja ja tujua särkylääkettä, jos vaikka vaiva helpottaisi ennen kesää ;)

Enää yhdeksän työaamua jäljellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti