maanantai 25. huhtikuuta 2011

Aurinkoinen kyläilypäivä

Aurinkoinen hellepäivä!! Uskomatonta, mutta totta!!

Lähdimme Tuikelin kanssa kyläilemään Pepin ja Pepin perheen luokse. Lumivuorista ei enää ollut pihalla jäljellä kuin pienen pieni jäinen kohta, johon meidän talvilapsonen tunsi suurta vetoa halutessaan viilentyä juoksemisen lomassa.

Peppi ei vieläkään ihan lämmennyt Tuituin leikkiinkutsuille. Ilmeisesti Tui on vielä liian pentu Pepin makuun. Peppi tuntui itse asiassa kiinnostuneemmalta Kiusiksesta, kun kokeilimme lopuksi, miten Peppi tulisi muiden likkojen kanssa toimeen. Viippu ei ollut huomaavinaan Peppiä ollenkaan, mutta pääasia oli, että Peppiä ei Vimma tuntunut pelottavan :)

Tuitui leikki innoissaan yksinään ja isäntäperheen kanssa, kun ei Peppiä kiinnostanut. Tui leikki siis Niklaksen ja Santerin kanssa, ja tutki innoissaan koko pihan ja otti juoksuhepuleita ihan keskenään.
Kun oli päästy kyläilyn makuun, päätin, että käymme vielä Kesäheinässä moikkaamassa Myttyä. Myy oli kovasti rapsutuksia vailla ja jäi portille katsomaan perään, kun lähdimme. Sillä on kuitenkin mökillä ihan mielettömän mukavat oltavat, kun saa kulkea ulos ja sisään mielensä mukaan. Ja nyt on ollut ihanan aurinkoisia päiviä meidän ikuiselle auringonpalvojalle <3


1 kommentti:

  1. Naukulan sivuilla olisi teille blogitunnustus! Käykäähän hakemassa :)

    VastaaPoista