sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Ulkotreenit alkoivat viimein!!

Tuitui pääsi tänään leikkimään veliveikkosen eli Veijarin kanssa. Lapsoset ottivat totisesti tilaisuudesta ilon irti! Veijari pyöritti heti alkajaisiksi siskonsa kuravellissä, mikä muistutti välittömästi vaalean värin huonoista puolista ;) Sitten se oli menoa kunnes peli puhallettiin poikki treenien alkamisen vuoksi. Tuike oli edelleen se, joka jyrää painittaessa. Juoksuleikeissä Veijari jyrää häpeämättömästi massalla ;)

Sisarusten kokoero on ennallaan ja siten siis edelleen melkoinen. Veijari on tosi komea nuori mies, toki melkoinen kuikelo vielä, kuten kuuluukin. Turkki hehkuu syvää suklaanruskeaa. Pakko myöntää, että väri on melkoisen kaunis.Sitä enemmän ilahduttaa kuitenkin se, että 'pikkumiehen' rakenne on kohdillaan ja luonne on reipas ja iloinen.

Lapsosilla oli tosi hauskaa keskenään ja lopuksi otin vielä loppulaumankin mukaan porukkaan. Koko jengi tuli hienosti juttuun keskenään. Oli se vaan hienoa!

Lopuksi Poju liittyi vielä jengiin. Molemmat sisarukset ujostelivat kovasti vierasta koiraa. Tuike kiljahteli ihan varmuuden vuoksi ja jokainen kiljahdus sai typykän virkaintoiset henkivartijat eli äiskän ja isosiskon ryntäämään paikalle valmiina möyhentämään pikkulikan pelottelijan... Poju oli onneksi kuitenkin tosi reipas ja korrekti nuorimies. Täytyy antaa lasten totutella Pojuunkin ilman kodinturvajoukkuetta. Tässä porukassa Mytty-mummeli oli kiinnostunein Pojun kanssa leikkimisestä.

Supermutainen Tuikeli oli muuten taas ihan puhtaan näköinen, kun tulimme illalla kotiin. Ravat olivat varisseet autoon... Loistava karvanlaatu lapsosella. Muutama tällainen mutapainipäivä niin se on kuitenkin pestävä varmuuden vuoksi ;)Saimme viimein ulkotreenikauden alkuun! Olisimme aloittaneet viime sunnuntaina, jos minulla olisi ollut auto käytössä, mutta hyvä näinkin =)

Kausi alkoi hienossa auringon paisteessa. Ihan kaikki eivät olleet heti paikalla, osa ei varmaan ehtinyt saada viestiäkään, koska sain ryhmäjaot tehtyä ja lähetettyä vasta perjantaina. Ryhmissä on vielä jonkin verran hiomista, mutta eiköhän porukat saada aika pian järjestettyä parhaalla mahdollisella tavalla.

Lapsoset olivat hienossa vireessä pitkän tauon jälkeen ja homma jatkui ongelmitta siitä, mihin se syksyllä lumen tultua jäi. Taitavia lapsosia!

Osa tämänpäiväisistä 'vauvoista' <3

Veijari


Teho


Sinni


Poju


Ella


Jäbä

Miska

Romi

Tekno
Elmo
OiliEi kommentteja:

Lähetä kommentti