lauantai 30. huhtikuuta 2011

Viimeinen Tehis Cup -osakilpailu

Keskiviikkoilta meni Tehis Cupissa. Omat koirat seurasivat taas tapahtumia autosta käsin. Mitä nyt Tuitui harjoitteli taas hengaamista ennen kisojen alkua. Pikkuinen alkaa olla melkoisen loistava hengaaja =)

Omista vauvoista kehässä olivat Elmo ja Qissa. Elmo ja Aulikki olivat ihka ensimmäisissä epiksissään ja tekivät hienon radan! Qissa ja Tarja olivat todella upeita myöskin. Radat on videolla ja olen yrittänyt siirtää niitä tänne huonossa menestyksellä. Ehkä saan lisättyä ne myöhemmin...

Mittasin säkämitan kanssa useamman koiran, myös Tuikkeen. Pikkulikka on saavuttanut mittauksen mukaan huiman 36 senttimetrin säkäkorkeuden. Neitonen näyttäisi siis jäävän alamittaiseksi rotumääritelmään nähden, mutta silti karvan verran liian korkeaksi agilityn miniluokkaan. Täytyy toivoa, että neitonen ikääntyessään mataloituu, jolloin saisimme pikkuisen miniluokkaan. Olisi ensimmäinen laatuaan ainakin Suomessa, minimudi.

Hauskaa kyllä neitosen veliveikkonen lähentelee jo 50 senttimetriä. Kasvutekijät eivät ole tässäkään pentueessa menneet ihan tasapuolisesti ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti