sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Raisu vaihtoi laumaaMamman rakas, ihanainen silmäterä, rallimarsu, kaunistyttö, riekkureetta aka Raisu lähti tänään uuteen kotiinsa. Neitosta oli ikävä jo etukäteen, mutta eiköhän mamman superpallon aka Tuikkeen seura lievittäne murhetta. Toivottavasti kuulemme jatkossa säännöllisesti Raisun kuulumisia. Raisu muutti Vimma-äiskän kasvattajalle Tuijalle, joka tuntee Raisun taustat paremmin kuin hyvin.

Raisulle on uudessa kodissa paljon kavereita; äiskän puolisisko Saima, Pamela ja Fifi. Saima ja Pamela ovat mudeja, Fifi on käyttötervu. Pamelalla on parhaillaan viisiviikkoiset pennut, joten Raisulle taitaa olla riekkuseuraa tarjolla enemmän kuin riittävästi.

Raisun luovutuksen jälkeen matka kääntyi taasen Ojankoa kohti, jossa vedin kaksi penturyhmää. Ryhmien koot ovat nyt pielessä, joten ryhmäjaot pitää tehdä uusiksi.

Kotona on huomattavasti rauhallisempaa, kun pentusia on jäljellä enää yksi. Tuike on pureskellut puruluita ja leikkinyt leluilla, mutta meno on ollut huomattavasti rauhaisampaa kuin aikaisemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti