tiistai 5. lokakuuta 2010

6 viikkoa täynnä ma ja tiistaina pentutestausPentusille tuli eilen 6 viikkoa täyteen.Sen, ja kuumeen hellittämisen, kunniaksi lähdimme ensimmäiselle autoreissulle mökille. Menomatkalla pentuset olivat äiskän kanssa samassa häkissä ja yksi pennuista protestoi osan matkaa. Takaisin tullessa Takaisin tullessa pennut olivat yhdessä häkissä ja äiskä toisessa. Koko lauma nukkui tyytyväisinä koko matkan.

Mökin puutarha tuli tutkittua läpikotaisin. Mytty kiinnosti pentuja kovasti, mutta kiinnostus ei ollut molemmin puolista. Mytystä pentujen ei olisi tarvinnut lähennellä Mytyn puruluupiiloja...

Tänään eli tiistaina oli pentutestuksen vuoro. Digitaalinen videokamera ei ihan ehtinyt palata huollosta, vaan palasi pari tuntia testauksen jälkeen.. Eikä vanhakaan videokamera pelittänyt, koska laturi oli kateissa ja löytyi nyt illalla Ojangon toimistokopista.. Eli tätä testiä ei ole kunnolla videolla. Osia on kuitenkin tallennettu digikameran videotoiminnolla.

Pennut olivat vallan reippaita ja loistavia eli täyttivät odotukset enemmän kuin hyvin. Kaikki pennut ovat vallan mallikkaita harrastuskaverin alkuja ja erityisesti pikkulikka teki kokeneeseen testaajan suuren vaikutuksen. Pennut testasi Pekka Korri, joka testasi myös edellisen Vimman pentueen ihan samassa paikassa eli kellarikäytävässä. Paikka on pennuille haastava ja siksi loistava; käytävän lattia on liukasta betonia, siellä haisee kellarille eli pennuista oudolle, vesiputket kohisevat ja lorisevat, käytävän molemmin puolin verkkokellarikoppeja jne.

Kävin testauksen jälkeen Ojangossa katsomassa Pantsen ja Kiusan treenejä tehoryhmässä. Se oli hienoa se :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti