sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Aktiviteettia kerrakseen


Tänään on ollut todella aktiivinen päivä pentusilla. Lähdimme aamupäivällä Purinalle katsomaan agilitykisoja ja haistelemaan tunnelmaa. Pentuset olivat kisapaikalla tosi reippaita ja kulkivat hallin hälinässä hännät töttöröllä tosi hienosti. Pennut tapasivat paljon ihmisiä, aikuisia ja lapsia ja ison määrän uusia koiria. Kukaan pennuista ei tuntunut huomaavan ympäristön hälinää, eivätkä ne reagoineet mitenkään koirien haukkumiseen. Pennuilla oli ensimmäistä kertaa remmit käytössä ja lapsoset sopeutuivat niihin vaivattomasti.

Kisoista suuntasimme pienen mutkan kautta Ojankoon, jossa vedin kolme vauvaryhmää ja siinä sivussa pentuset tapasivat taas hirmuisen määrän uusia ihmisiä ja koiria. Pennut ovat autossa kuin kotonaan ja nukkuvat siellä mistään häiriintymättä.

Kiusa siirtyi takaisin kotilaumaan Ojangosta. Yhteiselo on alkanut täysin mutkattomasti ja rennossa tunnelmassa. Vimma ei ollut moksiskaan Kiusan kotiin tulemisesta ja Kiusa on ottanut rauhallisesti, tosin se välttelee pentuja ja mieluiten nukkuu minun kyljessäni kiinni.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti