torstai 21. lokakuuta 2010

Kylässä mummolassaTänään lähdettiin töiden jälkeen kyläilyreissulle mummolaan. Jätin Vimman ja Kiusan kotiin, koska siellä oli käymässä myös Kira, joka aristelee meidän likkoja.

Pikkulikoilla oli jännä ja hauska reissu. Iso mekkaloiva ja suhiseva vierestä ohi ajanut bussi oli typyjen mielestä aika hirmuinen monsteri. Täytyy käydä ihmettelemässä liikennettä pentusten kanssa muutoinkin kuin auton ikkunasta;) Tai no, likathan nukkuvat autossa, joten muun liikenteen seuraaminen on mennyt ihan sivu suun. Tytöt pääsivät myös ajelemaan hissillä. Molemmat odottivat kiltisti hissin perällä, kuten kuuluukin, ihan kuin olisivat kulkeneet sellaisella koko ikänsä.

Isot tytöt Mytty ja Kira eivät ilahtuneet pentujen tulosta, vaan lähinnä pitivät huolen riittävästä hajuraosta ällöihin pentuihin. Sen sijaan minun siskoni Jaana ja kummityttöni Taru tykkäsivät lapsosista koiraveteraanienkin puolesta:) Tuike sai taas pari uutta ihailijaa kerta heitolla. Pentuset tapasivat lisäksi vanhat tutut eli minun äitini ja veljeni.

Tytöt eivät panostaneet vieraskoreuteen vaan riehuivat ja painivat estoitta ja järsivät sekä irtainta että kiinteää omaisuutta. Ja jättivät itsestään tuoksahtavia muistoja matolle..

Pennut saivat seurata minua vapaina parkkikselta kotiin. Neitoset kulkivat kiltisti hanhenmarssia minun perässäni siihen asti kunnes tultiin tutuille nurkille ja sitten ne sinkoilivat estoitta pitkin pihaa:)

Myös tytöt ovat ihastuneet vesileikkeihin vesikupilla eli kupissa kahlataan ja siellä kaivetaan niin, että vesi lentää ympäriinsä. Oikein kiva harrastus, totisesti. Tuisku (partis) harrasti aikoinaan samaa, samoin näiden pentujen isosisko Kiusa. Tässä pentueessa kaikilla on samanlaiset huvit. Ensi kesän uintikelit tulevat olemaan vesipedoille melkoinen taivas:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti