sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Nuorimies sai oman uuden lauman / sunnuntai

Hanna, Vilperi ja Watti tulivat aamulla käymään ja veivät lähtiessään meidän pikkumiehen mennessään. Ensimmäinen pentunen on siis vaihtanut laumaa ja saanut ihan oman emännän.

Vimma oli aika tuohtunut, kun huushollissa oli ollut vieraita koiria, eikä kolmatta pentua löytynyt mistään, vaikka kaikki paikat tulivat huolella tarkastettua. Se rauhoittui kuitenkin pian. Vimma on edelleen imettänyt pentujaan monta kertaa päivässä, joten ehkä on ihan hyvä, että imetettävät eivät lopu ihan kerta heitolla.

Siskokset eivät tunnu veljeään kaipailevan. Ne ovat leikkineet innolla kahdestaan ja hauskaa on piisannut. Pojalla ja Isollatytöllä alkoi olla jo melkoisen kipakoita erimielisyyksiä kaiken riekkumisen lomassa, joten nyt on ollut seesteisempi tunnelma tyttösten kanssa.

Ilta meni pentutreenejä vetäen. Ennen treenejä käytiin tyttösten kanssa tutustumassa taas yhteen uuteen paikkaan ja Isotyttö ihastui melkoisesti pitkässä heinässä pomppimiseen:) Uusia ihmisiä ja koiria on tavattu joka päivä.


Minnalta tuli viesti, että pentusten isästä leivottiin juuri Norjan muotovalio entisten titteleiden lisäksi. Kovin on komea isukki, jos kaunis äiskäkin, joten ei ihme, että lapsosetkin ovat ihan somia.

Minulla jatkuu huomenna työt. En millään raaskisi jättää pentusia pitkiksi päiviksi, mutta eipä tässä ole hirveästi vaihtoehtoja... Ja onhan niillä toisensa ja äiskä ja isosisko <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti