torstai 12. heinäkuuta 2012

Toinen koti kutsuu joka päivä
Soitin eilen Annie Limannille ja kysyin lisätietoja Tuikelin lonkkalausunnosta. Syynä lausuntoon (C/B) oli hänen mukaansa aavistuksen matalat lonkkamaljat ja pieni löysyys oikealla puolella. Noin pieni löysyys voi Limannin mukaan poistua iän myötä. Ei pitäisi olla lisääntynyttä riskiä esim. nivelrikkoon =) Oli hyvin hämmästynyt, kun kuuli koiran painon, vaikka kukapa ei olisi ;) Mamman pieni kirppu-keijukainen on aika pieni rotuisekseen.

Illalla oli Kiusan agitreenit. Kiusalla oli vaikeaa, kun käytimme treeniajan rauhoittumiseen ja lähdössä istumiseen ;) No, pääsi neitonen pari kertaa hetkeksi radankin puolelle.

Tänään vietimme taasen 4,5 tuntia Ojangossa ja sinä aikana oli aurinkoista, pilvistä, tappavaa hellettä, sadetta ja rankkoja ukkoskuuroja... Ihan kiva. Päivän viimeisenä oli Vimman tokotreenit ja kastuin siellä läpi oikein kunnolla. Vettä tuli kuin saavista kaataen, salamat välkkyivät ja ukkonen jyrisi ihan vieressä. Oli ainakin riittävän dramaattista :) Vimmaa ällötti, kun vettä satoi kaatamalla silmiin ja korviin ;) Ennen Viipun treenejä Kiusa ja Tuitui pääsivät agilityradalle. Ei siis paha päivä tämäkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti