sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Ember, Hoppu, Ronja ja Sipsa 1v ♥


Kiusan ihanaiset pentuset Ember, Hoppu, Ronja ja Sipsa täyttivät tänään vuoden! Uskomatonta, miten nopeasti aika kuluu! Olen supertyytyväinen pentuihin, niistä on kaikista kasvanut kauniita, toimivia koiria. Ne ovat perineet äidiltään asennetta, tasapainoisuutta ja itsevarmuutta. Aivan mahtavaa ♥ Toki iskälläkin on ollut vaikutusta loistavaan lopputulokseen :)

Kaikki lapsoset saivat ihanat, rakastavat kodit ja ovat aloitelleet harrastamista. Odotan malttamattomana ensi kuun kasvattitreffejä, että pääsen tapaamaan kaikki ja näkemään kaikki myös hommissa ♥ Lisäksi kaikki kasvattien omistajat pääsevät tapaamaan toisensa ja vaihtamaan kokemuksia Vimmatun mudin kanssa elämisestä :)

Meillä oli tänään nuorisoagipäivä, joten synttärisankareista Hoppu oli mukana. Ja kyllä se olikin niiiiiin pätevä pienokainen, että aivan itketti ♥ Ja aina niin fiksu ja filmaattinen ♥ Siinä, missä äitinsä on hurja ja raivoisa pyörremyrsky, Hoppu on taitava ja harkitsevainen :) Molemmissa on samaa hyväntahtoista herttaisuutta ja omilla jaloillaan seisovaa itsetietoisuutta ♥

Treeneissä nähtiin myös kenet hyvänsä jalkapalloilijan haastava draamahetki, kun Hoppu kolautti oikean takatassunsa esteen jalkaan kaarroksen mentyä vähän pitkäksi. Neitonen hyppäsi vielä seuraavan esteen ja kun Meri kumartui tarkastamaan pikkulikan jalkaa, neitonen heittäytyi vikisten ja kiljahdellen kyljelleen ja siitä selälleen ja esitti kuolevaa joutsenta, ja erittäin vakuuttavasti esittikin ;) Hoppu yritti vakuuttaa koko yleisölle, että siitä tuli nyt pieni rampa, jalaton koira-parka, joka ei enää koskaan kävelisi hirmuisen onneettomuuden jälkeen ;) Siinä se sitten uikutti ja yritti vakuuttaa, että ei pysty nousemaan enää jaloilleen ollenkaan. Noh, nousi pikkuinen sitten kuitenkin vaivalloisesti ylös, ja kun kutsuin sen luokseni nähdäkseni vammojen vakavuuden, matkalla minun luokseni koko homma ehtikin jo unohtua ja Hoppuli steppasi innoissaan takamushieronnassa :) Oli se vaan uskomattoman teatraalinen esitys, en ole ikinä nähnyt mitään lähellekään vastaavaa, vaikka olen puuhastellut koirien kanssa jo 35 vuotta :) Treeni jatkui siitä entiseen malliin ihan ongelmitta :)

Alkujuoksut ennen treenejä :)

Veijari

Päivänsankari hommissa ♥
Hugo


Nena


LottoIsak

Lari


Lauantaina oli hallipäivä Tanelin, Pantsen, Kiusan ja Hugon kanssa. Hugokin edistyy hienosti :)

Hugo harjoittelee myös kahlailun jaloa taitoa ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti