keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Hoppu päivähoidossa

Maanantaina aamupäivällä oli tarkoitus pitää pienet pentutreenit hauskalle pentuselle, mutta ilkeä ampiainen otti ja pisti lapsosta heti kättelyssä. Treenit piti jättää väliin, että pieni saa toipua rauhassa. Kaikkea sitä voikin sattua. Onneksi ilkimys pisti sentään vaan jalkaan, eikä kuonoon.

Mentiin sitten sen sijaan omien tyttöjen kanssa esteille. Oli kivaa kuten aina, vaikka olikin turhan kuuma. Kakki kolme olivat oikein taitavia, myös Tuitui ♥

Tämä aamu alkoi, kun Hoppu tuli päivähoitoon. Jatkoimme pikkuisen tultua vielä unia, vaikka kohta Hopun tultua alkoi infernaalinen mökä :/ Seinän takana puretaan pesutupaa ja meteli oli korviahuumaava. Betoniseinät tärisivät ja eikä kotonaan kuule omia ajatuksiaan. Onneksi koirat eivät olleet moksiskaan. Ei edes Hoppu ♥

Jatkoimme aamupäivällä agilitytreeneillä Tanelin, Pantsen, Hugon ja Kiusan kanssa. Luojan lykky Tanelilla on hallikortti, ulkona oli taas hautova helle. Seuraavaksi kuskattiin äiti ja Mytty mökille ja jouduin toteamaan, että Mytyn aika alkaa olla tässä. Se oli horjahtanut rapussa ja tippunut rappusia alas pahasti juuri ennen mökille lähtöä. Automatkan jälkeen mummeli oli aika sekaisin :( Ei kiva.

Illalla oli vielä Kiusan agitreenit ja Hoppu palautui siellä takaisin Merin hoiviin. Kiu harjoitteli malttia... Eli oli rankkaa :)

Hallin ovi ei aukea koskaan riittävän nopeasti ;)

Ojan pohjalla on hyvä kahlailla treenien jälkeen! Ja tällä kertaa sieltä löytyi myös ihana rähjäinen jalkapallo :)



Hugo esteillä :)



Hoppu kahlaili huomattavan siististi muihin likkoihin verrattuna...
















Hoppuli ♥







Tui







kalju-Kiu


Vii

Hoppu ja Tuike - kaksoset :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti