perjantai 27. heinäkuuta 2012

Päivät valuvat käsistä...

Käytiin tiistaina päivällä Ojangossa ihan vaan omien tyttöjen kanssa. Tehtiin Vimman kanssa pikkuisen tokoa ja Viiputti oli ihan onnesta soikeana, kun pääsi puuhastelemaan mamman kanssa :) Kiusa ja Tuike pääsivät tekemään vähän rataa agilityradan puolella. Lopuksi koko jengi pääsi vielä kaahaamaan porukalla.

Keskiviikkona oli kivat agitreenit Kiusan kanssa :) Kiu pääsi tykittämään miljoonaa ♥ Kiu pääsi myös Merin lauman kanssa lenkille ennen treenejä ja oman porukan kanssa kaahaamaan treenien jälkeen :)

Tänään oli huippukivat kisaavien treenit :) Omat pääsivät treenien jälkeen pienelle kaahaukselle myöskin.

Olen harkinnut Vimman ilmoittamista erkkariin, kun silloin muinoin tulin sanoneeksi, että voidaan palata näytelmäkehään, kun päästään ilmaiseksi ;) Yli 10-vuotiaat voi ilmoittaa erkkariin ilmaiseksi, joten nyt sen voisi ehkä tehdäkin... Pitäisi houkutella lapsosia mukaan, niin olisi varmasti kiva päivä. Muutoin näyttelyissä kuolee tylsyyteen ja ärsytykseen ;)

Taneli ja Pantse ovat Ruotsissa valmistautumassa viikonlopun European Open -kisoihin. Pidetään taas peukkuja ja toivotaan hauskaa, menestyksekästä reissua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti