maanantai 27. helmikuuta 2012

Viikonloppu hallilla

Lauantaiaamu alkoi rattoisasti UPK:n kokouksella, jossa käsiteltiin, ja hyväksyttiin, JTO:t ja Pevisat kaikille rotujärjestön roduille. Kokous pidettiin Espoon keskuksessa Kennelliiton tiloissa. Jouduin lähtemään kokouksesta heti, kun mudin osuus oli käsitelty, koska minun piti hetikohta olla töissä omissa kisoissa hallilla. Ehdin kuin ehdinkin ajoissa paikalle!

Halilla meni koko loppupäivä ja sunnuntaiaamuna piti olla takaisin viimeistään 7:30. Ihan painajaismaisen aikainen aloitus :-/ Heräsin kuitenkin juuri ajoissa ja olin hallilla ajoissa, tosin lähinnä zombina ja leukapieliä raastavasti haukotellen... Otettiin Viipun kanssa kolme hyllyä. Että silleen. Eka hylly siitä, että ei ollut vapaata kättä koiran ohjaamiseen, kun housut uhkasivat tippua nilkkoihin kesken radan! Onneksi roudarinteippi korjasi housuongelman seuraaville radoille. Niillä sitten tehtiin pienenpienen fibat, mutta kaikki kolme rataa olivat kuitenkin suhteellisen ok kaikesta huolimatta. Eli ehkä me vielä päästään rytmistä kiinni. Meillä on kuitenkin ollut käytännössä kahden vuoden kisatauko ja lähes yhtä pitkä treenitauko.

Pantse ja Taneli tekivät kaksi nollarataa, ensimmäisellä sijoitus 2. ja toisella 1. Vikalla radalla pienenpieni ohjausvirhe aiheutti hylyn. Itse asiassa samassa kohtaa kuin meille Viipunkin kanssa.

Tuike toimi päivän mittaan seurustelu-upseerina ja pussaili ihmisiä oikealla ja vasemmalla. Kiusa pääsi toimimaan kurinpitäjätätinä pienelle röyhkeähkölle malipentuselle - ja hyvin toimikin :) Mittasin jossain välissä Tuikelin säkäkorkeuden ja samperin ryökäle oli 35,5cm eli siitä pitäisi saada muutama milli katoamaan mittauksessa, että pikkuinen pääsisi kisaamaan miniluokkaan. Se on järjettömän pieni mediksi, mutta eihän sille mitään voi, jos se sinne joutuu. Vimmakin on pienehkö medi eli 38cm. Minun huumorintajua kutkuttaisi tilanne, että kolmen pennun pentueessa kaikki lapsoset kisaisivat eri säkäluokassa ;) Sisarusten koothan ovat Tuike 35,5cm, Armi 41cm ja Veijari 51cm.

Tarkoitus oli kisata aamupäivällä ja lähteä sitten muihin hommiin, mutta käytännössä hengasin taas hallilla iltaan asti... Olin siis hallilla noin 7:25-18:35. Aina oli muka joku koira tulossa, jonka halusin nähdä radalla. Loputon suo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti