maanantai 20. helmikuuta 2012

Päivä hallilla :)

Taneli ja Hugo :)

Pottu ja Elsa & Tarja


Tuike ja PottuVimma, Kiusa ja Tuike
Tuituilla ja Hopulla oli hauskaa kuten aina :)
Tänään meni hallilla kuusi tuntia... Aamulla liikkeellelähtö oli aika ankea, kun ensin piti kahlata pihasta, jossa oli lunta puolireiteen ja sitten kaivaa auto lumivalleista... Taneli-parka oli huhkinut aamulla puolitoista tuntia lunta hallin ovien edestä :o Oli ehkä vähän turhankin rankka lämmittely.

Päivä aloitettiin Hugon pienillä treeneillä. Pikkumies on hellyttä ja hirmuisen innokas, vaikka on vielä toipilas. Toivottavasti jalat paranevat ja pojat pääsevät treenaamaan kunnolla. Seuraavana oli vuorossa aina vakuuttava Pantse ja Pantsen jälkeen Kiusa. Siinä sitä on niin huiman hienot sisarukset, että tippa oli taas linssissä ♥ Taneli veti molemmilla hienoa nollarataa! Sitten olikin Qissan vuoro. Taneli ja Qisuli alkavat löytää yhteisen sävelen ja tekevät jo hienoja radanpätkiä :) Derppa pääsi tekemään rataa Tarjan kanssa ja hienosti tekikin!

Tuike sai moikata aivan ihastuttavaa, pikkuruista Pottu-pentusta. Pottu oli tosi reipas ja rohkea pikkuinen ja Tuitui sai kerrankin olla oikeasti ISO :) Vimma ja Tuike pääsivät tekemään lyhyet treenit mamman kanssa ja meillä kaikilla oli kivaa :)

Kävimme välillä kaahaamassa koko lauman kanssa pitkin poikin Ojankoa kuorma-autoja ja traktoria väistellen. Aurinko paistoi välillä upeasti! Likoilla oli kivaa ja vauhtia piisasi :) Päästessämme autolle takaisin Merin lauma ajoi sopivasti paikalle ja Tuitui ja Hoppu pääsivät kaahaamaan yhdessä. En malttanut lähteä kotiin, vaan jäin vielä seuraamaan Hopun ja Sinnin treenejä. Ihania tyttösiä nekin molemmat ♥

Ei siis hassumpi päivä tämäkään :)

Pantse ja Taneli


Kiusa ja Taneli

Hoppuli ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti