lauantai 18. helmikuuta 2012

Pentutreffit Somerolla ♥

Siskokset Hoppu ja Ronja ♥
Leikkimässä Hoppu, Ronja ja Rudi


Kiusa ja tyttäret Hoppu ja Ronja ♥


'Rudi' Pilkkopimeän Rolling Stones

'Hyrsky' Pilkkopimeän Rammstein
Tuike oli taas myytyä naista ;)Tänä aamuna oli lähtö Somerolle heti aamusella. Tarkoituksena oli mennä tapaamaan Kiusan tytärtä Ronjaa, jota en ole tavannut sen jälkeen, kun pikkuinen lähti uuteen kotiinsa. Ronja tunnettiin vauvana isomustana, koska se oli selvästi siskojaan suurempi. Nyttemmin Ronja on reipas nuorisokoira, joka harrastaa tokoa ja suunnittelee harrastuksen aloittamista myös agilityssa, jäljellä ja haussa :) Ronja osallistui paimennuskurssille ja samalla kurssilla olivat myös puoliveljet Hyrsky ja Rudi!

Lähdimme matkaan Merin, Hopun, Kiusa ja Tuikkeen kanssa. Myöhästyimme vähän alusta ja missasimme Ronjan ensimmäisen käynnin lapailla, mutta ehdimme nähdä seuraavan session. Ronja tervehti minut ylitsepursuvan innokkaasti kuten asiaan kuuluu ♥♥ Siitä on kasvanut todella kaunis ja tasapainoinen neitonen. Ronja on kasvoiltaan hurjasti Kiusan näköinen, korvat ovat tosin erilaiset. Muutoinkin se näyttää kovasti äidiltään, vaikka onkin selvästi äitiään suurempi ja voimakasluustoisempi. Ronja oli oikein reipas, aktiivinen ja sopivan vilkas, kerta kaikkiaan ihana! Ihan kuten pentusenakin ♥♥

Hyrsky ja Rudi olivat oikein mukavia nuoriamiehiä. Veljekset olivat kovin erinäköiset ja -kokoiset, mikä ei tässä rodussa ole ollenkaan harvinaista. Rudilla oli hauskat korvat, eivät ihan lupat, mutta eivät pystytkään. Ne näyttivät hauskasti lampaan korvilta :)

Hyrsky köhi vähän lampailla, joten se jätti varmuuden vuoksi toisen lammassession väliin ja Hoppu pääsi kehään tuuramaan velipuolta! Kiitos Johannalle tilaisuudesta!! Hoppuli harjoitti ensin katsomon puolella sarjahurmaajan hommiaan ja ihastutti sitten lampailla iloisella asenteellaan. Pikkuisella oli tosi kivaa, vaikka jutun juoni ei ehkä ihan vielä tainnut aueta :)

Paimentelun jälkeen lapsoset pääsivät vielä leikkimään yhdessä. Hyrsky tosin jätti leikit varmuuden vuoksi väliin. Kiusis oli vähän turhan tiukkapipoinen pyörimään lapsosten mukana, mutta se ehti kyllä näyttää Ronjalle kaapinpaikan heti alkuunsa. Ronja on vähän turhan reteä leikkijä, jonka kanssa moni koira ei oikein uskalla leikkiä neitosen rajuuden takia. Kiusan muistutus oli siis varmasti ihan hyväksi tyttärelle :) Iso osa leikkiajasta pentuset leikkivät värin mukaan jakaantuneena eli Ronja leikki Rudin kanssa ja Hoppu Tuikkeen kanssa. Onneksi joukot välillä sekoittuivatkin :)

Tuike pääsi lopuksi vielä haistelemaan aitauksessa olleita lampaita. Pikkulikka olisi kovasti halunnut mennä moikkaamaan uusia kavereita aitaukseen asti, mutta onneksi se ei ihan mahtunut lauta-aidan välistä ;) Tuituin mielestä lampaat olivat ihania ja selvästi kavereiksi laskettavia ♥

Pantse ja Taneli olivat samaan aikaa kisaamassa Kirkkiksellä. Meidän mestarismiehet tekivät triplanollan, sijoitukset 1./33, 2./32 ja 2./33. Hyvä vire jatkuu :)


Ronjan ensimmäinen paimennuskurssipäivä :)


Hoppukin pääsi moikkaamaan lampaita :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti