perjantai 13. tammikuuta 2012

Vimma on parasta ♥

Vimma pääsi tänään piiiiiitkästä aikaa ihan oikeisiin ohjattuihin treeneihin. Vimma oli huippuhieno, hirmuisen taitava ja loputtoman innostunut - ihan kuten aina. Mamman rakas ♥ Ohjaaja sen sijaan oli odotetusti melkoisen ruosteinen... Mutta kyllä se siitä taas lähtee :)

Meri puhui minut ympäri osallistumaan Kiusan kanssa hänen treeniryhmäänsä hallikaudella. No, totta puhuen, suostuttelua ei tarvittu paljoakaan ;) Ehkä siitä on Merille ja Kiusalle hyötyä, että Meri näkee, miten minä toimin Kiusiksen kanssa treenatessani. Siitä tulee hauskaa ja mielenkiintoista. Minä en ole kolmeen vuoteen ohjannut pientä ohjustani muuten kuin joskus lyhyesti koulutusmielessä, joten saa nähdä, mitä Kiu tykkää, kun kuvio särkyy ja Meri on paikalla, mutta ei teekään neitosen kanssa mitään. Alku voi olla hankalaa..

Kiu aloitti kauden juoksulla, joten Vimmalle koitti tilaisuus päästä radalle tuuraamaan tytärtään :)

1 kommentti:

  1. En haluaisi puhkaista kuplaa, mutta kouluttajanasi on nyt velvollisuuteni. Ihan kaikki Vimman erinomaisuus oli erittäin pitkälle sun omaa ansiotasi ja teidän yhteistyötä. Vastaavasti kaikki sun ruosteisuus oli myös Vimman ruosteisuutta, joka toki on sun syytä.

    Sulla vaan on joku aivan käsittämätön taju ajoituksesta, suunnasta ja voimasta. Hienoa päästä seuraamaan sitä nyt läheltä.

    VastaaPoista