perjantai 6. tammikuuta 2012

Lupaavamminkin voisi vuosi alkaa...

Vuosi on alkanut vähän alavireisenä eli jonkun flunssantapaisen kourissa. Koko viikon on ollut jonkin verran lämpöä ja veto veks.

Vuoden ensimmäinen treeni-ilta vedetty pakkasessa sunnuntaina 2.1. Haastavin osuus oli saada auton ovet auki, että pääsi ylipäänsä liikkeelle. Lopulta hirmuisen riuhtomisen avulla sain kuskin oven aukeamaan, mutta muiden aukeaminen oli ihan turha toive. Ei siis kuin pakaten viisi koiraa pelkääjän paikalle ja matkaan. Onneksi oli lyhyt matka... Muuten ihan helppo nakki, mutta Kiusan ja Tuikelin tunkeminen päällekäin ei ollut ihan kiva juttu kummankaan mielestä... Treenit venyivät taas, vaikka kaikki eivät olleetkaan paikalla. Treenit oli ohi 21:30 ja sen jälkeen juoksutin vielä omia puolisen tuntia (ja lämmitin autoa...). Kotimatka sujui koirat turvallisesti häkeissään. Kotona siis joskus puoli yhdentoista jälkeen...

Hoppuli lähti kotiin sunnuntaisten treenien aikana eli Sinnin treenin jälkeen. Hoppu treenasi painia Tuikelin kanssa koko vierailun ajan :) Sunnuntaina myös Kiusa ja Hoppu innostuivat leikkimään pidemmän pätkän hammastelupainia minun vieressäni Siinä molemmat tunsivat olonsa varmaksi, eikä leikki päässyt liian kovaan vauhtiin :) Kaikilla oli siis mukavaa.

Maanantai ja tiistai menivät pienissä askareissa ja yrittäessä torjua päälle pyrkinyttä flunssaa. Valitettavasti siitä ei ollut hyötyä, vaan lämpöä on ollut tällä viikolla joka päivä. Flunssa ei ole tosin mitään sen rinnalla, että jonkinlainen lihaskramppi on vaivannut nyt jo viime viikonlopusta alkaen. kipu lähtee takaraivon yläosasta, menee kaulan ja lavan kautta oikeaan käteen. Inhottava viilträvä kipu onkin. Tuntuu, että ei voi hengittää.. Tätä vaivaa on nyt hoideltu lämpöpeitolla, runsaalla vaatetuksella ja kipulääkkeillä. Toivottavasti kohta helpottaa... Erittäin inhottava vaiva.

Keskiviikkona hain hallin avaimen ja kävin juoksuttamassa koiria hetkisen superkylmässä märässä Ojangossa. Juoksutus loppui lyhyeen, kun jääkylmää loskaa oli nilkkaan asti, ja tuntui, että paleleminen ei ehkä tee hyvää sairaana ollessa ;)

Torstaina yritin taas levätä ja Hoppu palasi hoitoon Tuikelin suureksi riemuksi :) Meri ja Sinni lähtivät kisaamaan Ahvenanmaalle. Toivottavasti on hyvä reissu! Hopun ja Tuikelin paininmäiske alkoi välittömästi Hopun tultua, eikä sille näy loppua :) Onneksi pikkuistenkin on välillä pakko nukkua. Osaavat ne olla välillä hereillä ja painimattakin, hyvä niin :)

Tänään oli sitten taas ulkotreenien vuoro. Tosin eilen ilmeni, että meille olikin merkitty jo tälle päivälle hallitreenit ja väärään aikaan vieläpä. Ihan kiva. Hallitreenien järjestely ei ole mennyt ihan kuin elokuvissa, vaan siitä on saatu aikaan melkoinen sotku. Noh, eiköhän se siitä selvinne tavalla tai toisella. Sunnuntain hallitreenit saatiin pelastettua. Toivottavasti perjantain porukan treeneihin löytyy jokin ratkaisu myöskin.

Ulkotreenien pito ei sitten onnistunutkaan, koska kenttä oli tappavan liukas perunapelto. Siellä oltaisiin saatu aikaiseksi lisää sairaslomalaisia ja niitä on nyt ryhmissä enemmän kuin laki sallii :( Eli ulkotreenit oli pakko peruuttaa. Kävin sen sijaan kuikuilemassa hallilla ostamani 'vapaatreenikortin' kanssa, siellä oli sattuneesta syystä ainakin yksi kenttä koko ajan tyhjillään. Itse asiassa kaksikin ;) Tuikeli pääsi kaahaamaan oikein kunnolla estetreeniä ja Vimma pääsi hetkoseksi tekemään muutaman esteen. Kiusa, Hoppu ja Mytty eivät vielä päässeet kokeilemaan nurmipohjaa.

Lipsuu, lipsuu. Likat eivät juokse normaalia vauhtia, koska jääkallokelillä joutuivat huomaamaan, että jalat lähtevät alta, jos kiihdyttää kovasti, yrittää kääntyä tai jarruttaa :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti