perjantai 27. tammikuuta 2012

Agilitya - mitäpä muuta

Eilinen aamupäivä meni hallilla Tanelin ja Tarjan koirien treenien kanssa. Kehään pääsivät Pantse, Hugo, Qissa ja Jäbä. Hienot treenit kaikilla! Oli ihanaa, kun ei ollut kiire mihinkään :)

Tapasin myös pienen mudityttösen, Ihkun. Oikein suloinen pikkuneiti :)

Omat koirat eivät nyt päässeet hallille, juoksutin niitä vähän pallon kanssa yläparkkiksella. Hauskaa se oli sekin. Ensi viikolla otetaan omat käsittelyyn, kun Kiusan juoksu on ohi ja Tuitui palaa kotiin kyläilyreissulta :)

Vimma tuurasi tänään Kiusaa agilitytreeneissä ja oli ihan järjettömän hieno ♥ Ei ole Vimman voittanutta, se vaan on paras ♥♥ Viipun kanssa on ihanaa tehdä mitä tahansa ja etenkin agilitya! Mamman pieni aina valmis partiolainen tekee aina upeasti ja väsymättä töitä. Ikä ei totisesti paina.

Hoppuli harjoitteli seinässä odottamista ja pääsi leikkimään palloleikkiä treenien jälkeen. Hienosti meni! Juoksutin vielä treenien jälkeen ulkosalla autossa kiehunutta Kiusaa, joka on ihan valmis tulemaan seinistä läpi, jos ei kohta pääse hommiin... No, ensi viikolla on Kiusan vuoro. Siitä tulee hurjaa!

Mytty ei ollut tällä kertaa mukana edes autossa, joten se pääsi yksin pienelle iltapissatukselle ja voi sitä riemua! Mummeli paineli taas riemulaukkaa ja lentävää ravia, eikä ikä tuntunut missään. Kakallekin piti punnertaa hirmuiseen upottavaan lumihankeen lumivallien taakse. Mytty on aina vaan mamman superkoira ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti