lauantai 28. tammikuuta 2012

Tuitui takaisin kotona ♥

Tuike ja Vimma, tytär ja äiti

Myy ♥

Viiputti ♥

Koko lauma eli Mytty, Tuike, Kiusa ja Vimma


Kiu ja Vii

Matka vei tänäänkin Ojankoon. Tällä kertaa vastaanottamaan Tuike kyläilyreissulta :) Kiusis on taas juoksussa ollut niin täynnä itseään, että se on kerjännyt verta nenästään Vimmankin kanssa, joten halusin, että Tuikeli saa ensi sujahtaa laumaan rauhanomaisesti ja mennä vasta sitten kotiin. Neitoset saivat ensin autossa tajuta Tuituin olevan takaisin ja sitten mentiin koko porukalla kävelylle. Ulkoilu meni hienosti ja kaikilla oli kivaa :)

Autoon mennessä Kiu hyökkäsi Tuikeli-paran päälle :( Ja olisi tehnyt saman mielellään myös autosta poistuttaessa. Kotosalla Tuitui väistää Kiusaa, mutta tilanne on ihan rauhallinen, joten eiköhän tämä taas tästä. Kiusan juoksukin alkaa olla ehtoopuolella ja ensi viikolla päästään purkamaan päälimmäisiä kierroksia. Kiusa osaa välillä olla inha isosisko, eikä se itse edes huomaa olevansa muiden mielestä vähän pelottava intensiivisyydessään.

Tuikelilla oli taas ollut hillittömän ihana kyläilyreissu. Se oli päässyt ulkoilemaan ahkerasti, leikkimään Aatoksen kanssa leikkimästä päästyään, toimimaan työpaikan maskottina ja päässyt saunomaan viime kertaiseen tapaan. Pikkuneiti oli tällä kertaa esitellyt myös sitä röyhkeää puoltaan ja osannut olla rasittavakin ;) Suurkiitos Jaanalle perheineen pienen silmäterän hoidosta!!

Jouduin tällä viikolla toteamaan, että ulkotreenit on pakko laittaa tauolle. Jo kolmas talvi, kun lunta on ihan liikaa... Ja nyt on luvattu hirmuisia pakkasiakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti