sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Agilitya piisaa


Mamman troikka - yksi puuttuu joukosta väliaikaisesti

Hurmaustoiminto meneillään =)





Agipäivä tänäänkin, tällä kertaa kolmosten kisat. Omista oli kehässä vain Pantse ja Taneli sekä Tico ja Anne, ja Vimma tietty ♥ Pantse ja Taneli tekivät kaksi nollaa (sij. 1./31 ja 2./36) ja yhden vitosen. Tanelilla oli pieniä vire- ja siten huolellisuusongelmia... Perusosaaminen ja -rutiini ovat kuitenkin nyt todella hienolla mallilla. Tico ja Anne tekivät ensimmäisen kolmosten ratansa. Hieno rata olikin, vaikka ihan nolla ei tällä kertaa vielä hellinnytkään.

Me Vimman kanssa tehtiin kolme hyllyrataa. Minulta on vire ja asenne ihan kateissa :( Meillä on ollut nyt kahden ja puolen vuoden aikana vain muutama startti useiden kuukausien välein, eikä treenejä ollenkaan - ja se totisesti näkyy! Vimma tekee kyllä aina hienosti hommia ja taito on tallella ♥ Tosin tämän päivän viimeisillä radoilla sekin alkoi ottaa ohjia omiin käsiinsä, kun ohjaajasta ei ollut mihinkään. Vimma-parka :(

ihanainen Hoppu jatkoi Pomppa-ständillä ja kävi välillä pihallakin mummonsa kanssa ♥ On se vaan ihana lapsonen ♥ Hoppulin äiti sen sijaan kiehui raivosta autossa, kun se ei päässyt osallistumaan ympärillä pyörivään toimintaan. Kiukiu on ihan kypsä juoksutaukoonsa... Se sinkoaa tauon jälkeen maata kiertävälle radalle hommiin päästessään eli sitä odotellessa :o

Kisoista tultua ehdin vielä äänestämäänkin =)

Ihanat naapurit olivat siivonneet lumet pois minunkin autopaikaltani poissaollessamme! Aivan ihanaa, että avuliaita ihmisiä vielä on =) Nyt minä saatan jopa päästä omin avuin liikkeelle =) Toisaalta niitä avuliaita työntäjiäkin on onneksi löytynyt ja sekin on ihanaa! Eilenkin ohikulkija tarjoutui lapioimaan lunta ja jäätä renkaiden alta, kun olin autopaikalla jumissa ja lopulta vielä työnsi meidät liikkeelle ♥ Kunpa voisi olla välillä itse avuksi!

2 kommenttia:

 1. Tervehdys Vimmatun lauma,

  piipahdin Pompan ständilla tekemässä täydennyksiä omille terriereilleni ja rapsuttelin samalla hienon mudin. Ja vasta täällä selvisi, että kyseessä seuraamani blogin Hoppu :)

  Terv. Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän Hoppulihan se siellä. Hoppu kulkee jatkossa varmaan aika ahkerasti Pomppa-ständin vanavedessä :)

   Poista