maanantai 14. marraskuuta 2011

Vauvauintia =)

Mistähän se johtuukin, että suihku on ihan eri asia kuin kuralätäkkö ;)


Hoppuli ♥
Tuitui ♥Hoppu näyttää mallia ja Veijari-eno seuraa :)


Hoppuli tutustuu hiustenkuivaajaan :)
Kakkossatsi; Kiusa, Oili ja Sinni


OiliKiusa ja Sinni

Vesikiitäjä alias Kiukiu

Ihanainen uintireissu Hyvinkäälle takana =) Varasimme kaksi uintivuoroa puolen tunnin tauolla. Ensimmäisessä erässä uivat Hoppu, Tuike ja Veijari. Toisessa erässä olivat vuorossa Kiusa, Oili ja Sinni. Puolen tunnin tauko oli ihan paikallaan, että saimme ensimmäiset kuivina autoon ennen kuin seuraavat pulahtivat altaaseen.

Tuitui oli ihan elementissään ja nautti täysin siemauksin uintireissusta, eikä aiemmasta varovaisuudesta näkynyt jälkeäkään, kun ei tarvinnut pelätä, että joku tulee ja hukuttaa :) Tuikeli pomppi altaaseen kunnon pellehypyillä kuten perheen perinteet velvoittavat ja pikkulikka haki lelua innosta soikeana. Oli se vaan hienoa!!! Ja lopuksi Tui pääsi föönattavaksi, mikä on Tuikelin mielestä aivan taivaallisen ihanaa ♥

Hoppu oli ensimmäistä kertaa uimahallilla, paikka ja tilanne olivat outoja, mutta pikkulikka oli ihan superreipas ja osoittautui loistavaksi uimariksi heti ensi yrittämällä :) Hoppu on loistolikka!! Hoppu rakastaa jo ennestään vedessä läträämistä, joten positiivinen asenne ei ollut suuri yllätys :)

Veijari oli myös ensimmäistä kertaa asialla. 'Pikkumies' ei oikein tykännyt siitä, että vieras ihminen nosti poikasen altaaseen ja uiminen oli aika hektistä. Veijari onnistui myös telomaan varvastaan uinnin ohessa. Onneksi varpaasta vain kuoriutui vähän nahkaa.. Sen verran kuitenkin, että verta tuli yllättävän paljon. Alku hieman hankalaa, mutta eiköhän tästäkin miehestä kunnon uimamaisteri sukeudu, kunhan kokemus karttuu. Veijari tykkää vedestä muutoin hirmuisesti eli tykkää kahlailla ja kaivaa rannalla ja kuralätäköissä makailu on ihan parasta.

Seuraavassa erässä kaahailivat Kiusa, Oili ja Sinni. Kiusa leiskautteli melkoisia pellehyppyjä uidessaan ja sillä oli hirmuisen hauskaa. Neitonen tosin suhtautuu uimiseenkin vähän turhan tärkeänä urheilutapahtumana.. Kiusa voisi ottaa mallia Oilista, joka menee uimaan tyylikkäästi ja maltillisesti liukuen ;) Sinni ui ihan mielellään, mutta vietti myös ison osan ajasta kuivalla maalla ja piti siellä ollessaan melkoista konserttia. Pikkuisella on melkoisen tehokkaat äänivarat etenkin noin pienessä kaikuvassa paikassa käytettäviksi ;)

Aivan loistava reissu kaiken kaikkiaan!! Tätä on saatava lisää :)

Tuitui ♥

Kiukiu ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti