sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Pakkastreenit - hrrr...

Se oli sitten taas vauva-agilitypäivä. Ensimmäistä kertaa oli koko ajan selkeästi pakkasta. Kentällä meni tänään klo 15:30-22:00, joten ehti tulla 'hiukkasen' kolea olo muutamaankin kertaan... Onneksi hienot suoritukset lämmittivät mieltä ;)

Omistakin pääsivät kehään paitsi Hoppu niin myös Kiusa ♥ Hoppu on osoittanut olevansa todella nopeaoppinen ja keskittymiskykyinen pienokainen. Pikkulikka on melkoinen 'lapsinero' :) (Ihan vaan vähän vaaleanpunaisten lasien läpi.)

Kiusa oli kerta kaikkiaan ilmiömäinen. On se vaan henkeäsalpaavan hienoa! Vetää kunnolla kananlihalle ja melkein itkettää ilosta, kun oikein natsaa =) Kiusalle mikään ei ole mahdotonta. Mikä vaan onnistuu, jos vain ohjaus sujuu ♥♥

Muilla tytöillä oli tylsä päivä :( Typykät pääsivät kyllä juoksemaan treenien jälkeen, mutta se oli siinä. Tuitui onnistui hävittämään takin päältään(!) juoksuleikissä. Takki (violetti Masta-loimi) jäi Ojankoon, koska en pimeässä löytänyt sitä edes taskulampun kanssa etsien. Vimmakaan ei näyttänyt löytävän sitä tai sitten se ei tajunnut niin suurta esinettä etsinnän kohteeksi ;) Jos siis joku törmää sellaiseen, ottakaa talteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti