sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Kylmää viimaa, hrrr...

Vauvoista nuorimmaisin oli kasvanut kovasti sitten edellisen näkemisen :)

Tämänpäiväisissä treeneissä oli taas vaihteeksi hyytävän kylmää, etenkin loppuillasta. Jos nyt jo palelee, vaikka on pukeutunut naparetkelle, miten ihmeessä tästä voi selvitä, kun tulee kunnon pakkaset :o

Oli siis taas vauvatreenipäivä eli tuntikaupalla keskittymistä muiden koiriin ja omilla koirilla supertylsää autossa odottelua :-/ Paikalle oli vaivaantunut vain noin puolet ryhmien koirista. Tekisi melkein mieli mennä itsekin lakkoon. Mitä jos vain ilmoittaisin sähköpostitse sunnuntaiyönä, että taidankin lähteä kyläily/shoppailu/huvittelureissulle? Ja tekisin saman vaikkapa joka toinen/kolmas treeniviikko. Tai itse asiassa siirtyisin kokonaan treenaamaan vain vaihteeksi omia koiria. Minulla on kuitenkin kolme aktiivi-ikäistä koiraa ja todella hienoa sellaista. Eikä tuo eläkeläinenkään pistäisi pahakseen pientä lisähuomiota.

Noh, kentällä nähtiin kovin taitavaa väkeä, ihanan taitavia koiria ja jopa motivoituneita ohjaajiakin ;) Kiusa pääsi lenkille ja treenaamaan Merin kanssa. On se vaan niin hieno, että saa kylmät väreet kulkemaan ♥ Ennen muiden treenien alkua ehdin myös itse treenaamaan vähän Tuituin kanssa, joten sekään ei joutunut sentään ihan koko ajaksi hyljätyksi. Illan lopuksi päästin vielä koko oman lauman kaahaamaan hetkiseksi sillä aikaa, kun auton ikkunat selkisivät pahimmista höyryistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti