tiistai 8. marraskuuta 2011

Hiljaisia päiviä...

Eilisen valopilkku oli Tuikelin leikkitreffit Whimsyn kanssa. Tui kävi samalla ensimmäistä kertaa koirapuistossa, joka on melkein meidän talon nurkalla. Pikkulikoilla oli hirmuisen kivaa :)

Kävin puistossa edellisen kerran joskus noin kahdeksan vuotta sitten nuoren Vimma-neitosen kanssa. Vimma ajoi tapansa mukaan todella isokokoisen airisuroksen puiston nurkkaan, eikä antanut sen liikkua sieltä. Päätin silloin, että koirapuistot saavat jäädä Vimman osalta ja ne ovat jääneet sitten nuoremmilta kokematta kokonaan. Vimma oppi niissä vain, että voi isolla asenteella ja röyhkeydellä kiusata ja häiriköidä ihan ketä vaan ja entisestäänkin iso ego kasvoi kasvamistaan... Ei ihan se juttu, mitä toivoin pikkulikan niissä oppivan. Vimma sai jo nelikuisena aikuisia koiria lakoamaan maahan selälleen ja ryömimään anteeksipyydellen kakaran tieltä karkuun. Vimman ego on kivitalon kokoinen, vaikka fyysiset mitat eivät kovin vaikuttavia olekaan ;)

Tänään tytöt påäsivät vasta illalla Ojankoon. Kävin leikkimässä Vimman, Kusiksen ja Tuikelin kanssa radallakin. Kivaa oli kuten aina :) Yritetään mennä seuraavan kerran valoisaan aikaan, että Myttykin pääsee radalle kaahaamaan ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti