torstai 10. marraskuuta 2011

Armin viralliset terveystulokset :)

Tänäänkin oli kaunis syyspäivä ja vietimme siitä osan taas vaihteeksi Ojangossa kaahaamalla. Kaikki tytöt saivat päästellä höyryjä juoksemalla ja kaikki pääsivät myös agiradan puolelle pitämään hauskaa :)

Mytyllä menee nykyään niin lujaa, että vähän hirvittää. Mummeli painaa pitkin mantuja kiitolaukkaa, juoksee muiden mukana pallon perässä, hyppää isojen ojien yli isolla kaarella ja hyppää itse myös autoon, alashan se on hypännytkin koko ajan. Tänään se myös innostui haukkumaan palloa nopeammin liikkeelle ;) Mytty on yleensä tosi hiljainen koira, joten oikein hämmästyin :) Niin ihanaa kuin Myyn hauskanpito onkin, väkisinkin huolettaa, että se ei vain teloisi itseään... Pääasia kuitenkin, että Myttyrällä on hauskaa ♥

Kiusa alkaa olla järkyn 'kalju' ja todella huonossa karvassa eli se on vaihtamassa turkkia ihan normaaliaikataulussa. Kiu toimi tässäkin asiassa ihan samoin kuin äitinsä eli kumpikaan ei irrottanut turkkia pentujen imetyksen aikana tai heti sen jälkeen, vaan vasta normaaliin karvanlähtöaikaan. Tosin sitten karvanlähtö on tavallistakin totaalisempaa.

Kaikki Kiusan tyttäret ovat aloittaneet hampaiden vaihtamisen pysyviin, niihin tylpempiin ;)

Armin (Vimmatun Rajatonriemu) terveystutkimukset näkyvät Koiranetissä. Neitosen tulokset olivat kunnossa; lonkat A/A, kyynärpäät 0/0. polvet 0/0, silmät terveet. Selkätulos ei näy virallisena, mutta selkärankakin oli kunnossa :) Ihanaa! Kiitos Tuija lapsosen tutkimisesta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti