torstai 6. lokakuuta 2011

Mytty kotiin ja Hoppu kyläilemään :)

Tietokone sitten otti loparit taasen sunnuntaina... Onneksi Arto tuli apuun ja nyt taas pelittää :)

Mitähän me ollaan tehty? Sunnuntaina oli ainakin taas treenien vetoa Ojangossa. Tällä kertaa saimme treenit vieläpä vedettyä lähes aikataulussa. Tosin se valitettavasti johtui siitä, että paikalla oli tavallista vähemmän väkeä. Hoppuliinan treenit jakuvat hienosti =)

Hoppu 2.10.2011


Tehon treeni ;)
Maanantaina oli Tuikelin sterilaatio-leikkauksen vuoro. Kyllä taas jännitti, kun pikkuinen alkoi nukahtamaan... En totu siihen varmaan koskaan. Leikkaus meni hyvin ja hain pikkulikan kotiin muutaman tunnin kuluttua. Tuitui oli hurmannut koko eläinlääkäriaseman henkilökunnan, olisivat mielellään pitäneet pikkuisen päivänsäteen aseman maskottina. Tuikelilla tosin on jo maskottipaikka meidän laumassa <3 Pikkuisen reippaus ja maailmoja syleilevä iloisuus on aika vastustamatonta :)

Tuikelilla on ollut vaikeuksia tajuta ottaa rauhallisesti. Sen mielestä syliin/sohvalle/autoon hyppääminen on vaan niin kivaa, että se on kivun väärtti. Kipu pistää kiljaisemaan, mutta se unohtuu saman tien...

Keskiviikkona Hoppu tuli meille hoitoon siksi aikaa, kun Meri reissaa Ranskaan katsomaan agiilityn Maailmanmestaruuskisoja. Leikin Hoppulin kanssa kentällä sillä aikaa, kun Meri kävi Sinnin ja Kiusan kanssa lenkillä. Hoppu oppi helposti peruuttamisen. Nopeaoppinen likka kuten äitinsäkin :)

Seuraavaksi haettiin Mytty kotiin. Blondilikat eli Tuitui ja Hoppu ällöttävät Myttyä, mutta eiköhän tämä tästä. Samalla napattiin Arto kyytiin elvyttämään tietokonetta. Ja elpyihän se :)

Illalla lähdimme vielä Tuituin ja Hopun kanssa viemään Artoa takaisin kotiin. Kävelimme pahaa aavistamatta viereisen talon ohi, kun sen kulman takaa ryhtäsi vihainen kollikissa Hopun kimppuun. Onneksi Hopulla on refleksit paikallaan ja se pääsi säntäämään karkuun! Kissa yritti vielä pariin kertaan Hopun perään, mutta onneksi Arto sai blokattua sen Hopun luota. Vihaiset kissat ovat pelottavia! Tämä samainen kissa on uhkaillut muitakin tyttöjä useamman kerran. Se on hillittömän suuri ja lihava. Taatusti Tuikelia suurempi ja Vimmaa painavampi. Aika pelottava ilmestys. Meidän likat vihaavat tuota kissaa, vaikka tulevat muuten hyvin juttuun kissojen kanssa. Onneksi kissa on edes ihmisille ystävällinen.
Hoppu 5.10.2011
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti