maanantai 10. lokakuuta 2011

Vedenpaisumus jatkuu ja jatkuu


Tänään oli Hopun viimeinen hoitopäivä, joten menimme koko lauman voimin kaahaamaan Ojankoon. Ensin kaahattiin koko porukalla ja sitten tunteiden kiihdyttyä vähän liikaa pakkasin pikkumustat autoon ja pikkuvaaleat jatkoivat kahdestaan. Pikkulikoilla oli tosi hauskaa yhdessä. Ilma oli märkä ja todella tuulinen, joten aika pian Hoppu oli ihan märkä ja alkoi palella, joten sekin pääsi autoon lämmittelemään.

Treenailtiin Tuituin kanssa vähän agilityn alkeita eli peruuttamista, kontakteja, rengasta, hyppyjä ja putkia. Pikkulikka oli onnesta soikeana :) Se on ollut tänään koko päivän ilman kauluria ja haava on parantunut hyvin. Omasta mielestään Tuitui on ihan parantunut ja minä alan olla samaa mieltä :)

Seuraavaksi hommiin pääsi Vimma. Muisteltiin agilityaikoja ja otettiin ihan pikkuriikkisesti tottiksen tapaista. Vimma oli ihan väsymätön ja ihan ekstaasissa päästessään puuhastelemaan mamman kanssa <3

Sitten Merikin tuli paikalle ja vei Kiusan ja Sinnin lenkille. Kiusan tokotreeni oli alkamassa, joten Vimma pääsi alkutunniksi sijaistamaan tytärtään. Päivän teema oli häiriötreeni, mikä on Vimman leipälaji, mutta onneksi Kiusa palasi lenkiltä ajoissa lopputreeneihin. Vimmalla on aina ollut järkkymätön keskittymiskyky ja se ei ihan aina ole Kiusa-tyttären spesialiteetti ;) Treeneissä satoi taukoamatta ja kastuimme taas kerran läpi oikein kunnolla.

Hoppu lähti Merin mukaan heti Merin palattua metsälenkiltä. Kumma kyllä, joku tuntui puuttuvan kotiin mentäessä. Aika äkkiä sitä tottuu viiteenkin koiraan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti