perjantai 7. lokakuuta 2011

Ember, Hoppu, Ronja ja Sipsa 12 vkoa!



Myy

Tauno


Kuje 10kk

























Hugo

Laada

Whimsy



Meidän pikkuisille tuli tänään täyteen 12 viikkoa elettyä elämää! Tänään oli siis vuorossa ensimmäiset rokotukset.

Menimme aamusta seuraamaan Joskin laitsalle Myyn, Taunon ja Kujeen paimennustreenejä. Videoin treenit, joten kuvia ei ole ;) Oli mielenkiintoista ja hienoa seurattavaa! Aurinko paistoi, mutta tuuli oli kyllä melkoinen. On se paimennuskin hienoa hommaa ja koirat nauttivat!

Paimennuksen jälkeen oli vuorossa Hoppusen rokotus, mitä päähenkilö itse ei tainnut huomatakaan :) Laitsalta jatkoimme matkaa mökille, missä likat saivat kaahailla puutarhassa. Asiaakin oli eli Mytyn ruoat olivat jääneet mökille ja haimme ne kotiin. Tässä vaiheessa sää oli kovin vaihtelevat välillä tuli tehokkaita, mutta lyhyitä, vesisadekuuroja, välillä jopa paistoi aurinko...

Mökiltä jatkoimme päivää Ojangossa. Vuorossa oli yksi vauvaryhmä ja kilpailevat. Vauvaryhmän aikana tuuli julmasti, mutta ei vielä satanut, mutta kun kilpailevat olivat rataantutustumisen loppuvaiheessa taivas repesi! Vettä tuli kuin saavista kaataen, tosin vaakasuorassa :o ja sitä tuli paljon! Sade jaksoi jatkua koko treenin ajan. Olimma kaikki 'suhteellisen' kosteita kotiin lähtiessämme ;) Kiitos urheille, koiraharrastajat eivät ole sokerista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti