lauantai 22. lokakuuta 2011

Hoppu palasi kotiinsa

Tuike 1v 2kk ja Hoppu 14 vkoa


Mamman oma Myy 15v 4kk <3

Ojanko-päivä ihan vaan vaihteeksi ;) Tällä kertaa vain Mytty pääsi agilityradalle. Ja voi sitä onnea!!!

Ensimmäisinä pääsivät kuitenkin riekkumaan nuoriso eli Tuike ja Hoppu. Likoilla olikin ihan hillittömän hauskaa yhdessä kaahatessaan. Molemmat olivat leikkien jälkeen suhteellisen kuraisia... Vaaleassa värissä on huonotkin puolensa :) Pikkulikkojen jälkeen olivat vuorossa Vimma ja Kiusa, jotka olivat lähinnä kiinnostuneita siitä kumpi saisi olla minun kanssani.

Mytty pääsi viimeisenä kaahaamaan yksinään ja voi sitä riemua, kun se tajusi, että on kahdestaan minun kanssani! Mummeli paineli pitkin Ojankoa kiitolaukkaa intopinkeänä, eikä huomannut varoa autoja ollenkaan. Minulle pukkasi kylmää hikeä, kun Myy otti ilon irti elämästä. Siirryimme sitten agilitykentän puolelle, siinä on aidat ympärillä ;) Ja sittenhän se riemu vasta repesikin, kun Myy tajusi pääsevänsä agilityradalle! Mummeli ryntäsi täyttää häkää kakkoskentälle ja hyppäsi huimalla loikalla suoraan pöydälle ja odotti siellä minua naama loistaen <3 Päästin Mytyn juoksemaan vähän putkia ja sillä oli hirmuisen hauskaa. Täytyy tehdä tämä useammin, ihan ehdottomasti!

Meri oli toipunut mielestään riittävästi ja tuli hakemaan Hoppulin kotiin. Taisi olla vähän ikävä pikkulikkaa ymmärrettävää kyllä. Onneksi näemme viimeistään ylihuomenna treeneissä :)

Tämänpäiväiset treenit menivät hienosti putkeen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti