maanantai 19. syyskuuta 2011

Passiprojekti

Pennun vieminen Tanskaan pitäisi olla hyvin selvä ja ongelmaton juttu, kun kyseessä on kaksi EU-maata, eikös? Teoriassa se ei voisi olla yksinkertaisempaa. Alle 3-kuinen pentu ei tarvitse rokotuksia, tarvitaan vain tunnistusmerkintä. Yllättäen Tanska vaatiikin lemmikkipassin, sellaisen, jossa tunnistusmerkintä näkyy. Mutta mutta, sellaistapa ei Suomessa voi saada ilman rabies-rokotusta. Tanskalaiset eivät moisesta vaatimuksesta ole kuulleetkaan. Että silleen... Pentu-parka joutui siis ottamaan ihan turhan rabies-rokotuksen, vain byrokratian takia. Nyt on sitten pikkuisella ihan oma passi ja siinä ensimmäinen rokotusmerkintä. Kiitos Marika!

Tänään on saatu hoidettua myös rekisteröintirumba eli pentueilmoitus on tehty, uroksen omistaja on sen hyväksynyt ja tunnistusmerkinnätkin on päivitetty. Eli papereiden pitäisi alkaa olla kunnossa. Rekisteröintihän viivästyi, koska polveutumismääritysten tulo kesti luvattua pidempään eli lähes kolme viikkoa. Pääasia on, että nyt kaiken pitäisi olla kunnossa ja lapsoset saavat paperinsa :)

Meidän pieni Sipsa-neitonen oli käynyt tutustumassa kisoihin Katin kanssa ja siellä oli otettu ihania kuvia meidän kaunokaisesta. Tosi kivoja kuvia. Reipas pikkuinen näyttää niin omalta itseltään <3 https://picasaweb.google.com/saara.kangasniemi/179kisapainit

Meillä oli Kiusan kanssa tänään tokotreenit. Sää oli hyytävän kylmä, kova viima ja sadekuuroja pienin välein. Kentälle tullessamme huomasin, että minulla ei ollut takkia. Minulla oli sellainen vielä, kun kotoa lähdin, joten se oli jäänyt jonnekin matkan varrelle.. Ei siis auttanut kuin värjötellä t-paidalla, koska eihän koiran treenejä tuollaisen takia voi perua. Jos siis tulen kipeäksi, tilaisuuksia vilustua on tullut ihan itsestään... Takki löytyi kirjastosto, minne olin sen jättänyt. Siellä se oli tallessa tuolin selkämyksellä. Lahosta päästä joutuu kärsimään, minkäs teet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti