maanantai 12. syyskuuta 2011

Kiusiksen tuuletuspäivä

Matkalla parkkikselle..
kaikki ihmiset ovat ihania!

Kiusis on ihan kypsä tekemisen puutteeseen ja sen tilan helpottamiseksi Kiukiulla oli tänään tokotreenit. Muut koirat ärsyttävät leijonaemoa edelleen normaalia enemmän, mutta eiköhän se tasaannu, kun aika kuluu ja hormoonihöyryt laskevat normaalitasolle. Muutoin treenit menivät hyvin, vaikka tänään harjoiteltiin häiriöiden sietoa, mikä ei siis tällä hetkellä ole ihan Kiusiksen leipälaji. Jos muulloinkaan :)

Otimme tokotreenien jälkeen muutaman nopean agilitykuvion mielen virkistykseksi. Ja kyllähän Kiusiksen kanssa virkistyy, on pakko ;) Neitonen kiisi miljoonaa potenssiin kymmenen ja hauskaa oli! Mentiin toki ihan miniminihypyillä. Kiu oli hienosti kuulolla ja teki hienot lähdötkin, vaikka kierroksia piisasi.

Sitten olikin jo poistuttava paikalta, kun olimme molemmat läpimärkiä. Taisi sataa melkein koko ajan paljon tai vieläkin enemmän.

Pennut ehtivät onneksi ulkoilla ennen varsinaista vesisadetta ja kotiinkin pääsimme ilman kaatosadetta, vain normaalitahtisessa suihkussa. Pentuset eivtä noteeraa sadetta tai kastumista mitenkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti