sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Pentujen isä selvisi viimein! & maajoukkueleiri


VimmaPerjantaina oli vuorossa lähtö maajoukkueleirille Tanelin ja Pantsen tueksi. Vimma tuli mukaan, mutta muu lauma eli Kiusa, Tuike ja pennut menivät Anniinan hellään huomaan Merin avustuksella. Viippu oli taas liikuttavan onnellinen päästessään kahdestaan reissuun :)

Leiri järjestettiin Turun seudulla, majoituimme Kuralan kartanoon ja osa treeneistä tehtiin siellä ja osa ATT:n hallilla Liedossa. Ihan kiva viikonloppu, agilitya ja koiria, mikäpäs sen mukavampaa. Pidetään joukkueelle peukkuja MM-kisoissa!

Tapasimme hallilla myös Niinan, Sumun ja Sumun 'pikkusiskon' Riiun. Tytöillä on melkoinen kokoero ;) Molemmat käväisivät myös agilityradalla!

Sumu


Sumun 'pikkusisko' Riiu

Sumu, Niina ja Riiu


Pantse ja SumuNyt ollaan koko lauma koolla kotosalla. Pennuilla, Kiulla ja Tuilla oli mennyt hienosti hoidossa. Pentuset olivat taas hämmästyttäneet ja ihastuttaneet hirmuisella reippaudellaan =)

Viimeisenä illalla vielä ihmeiden ihme! Perjantaina reissuun lähdön jälkeen oli tullut tiedot pentusten dna-testien tuloksista. Kaikki pennut olivat loppujen lopuksi Urkin tyttäriä eli tällä kertaa Reko ei saanut jälkeläisiä... Nyt saamme rekisteröinnin viimein loppuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti