keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Aktiivipäivä
Hoppu ja Meri

Lotto tutustuu pikkuisiin

Pentujen näkökulmasta kahden tylsän lepopäivän jälkeen pääsimme tänään viimein liikkeelle ja lähdimme taas porukalla mökille. Pentuset ja isot tytöt saivat riekkua sydämensä kyllyydestä ja kyllä ne riekkuivatkin :) Pikkulikat painivat, juoksentelivat, kaivoivat mullassa ja hiekassa, rallasivat pensaissa ja kukkapenkeissä ja kahlasivat vesisoikossa. Eli viettivät ihanaa penturiehaa! isot tytöt osallistuivat hulinaan vähän hillitymmin. Tosin Tuitui kuvittelee olevansa melkein samaa pentulaumaa itsekin...

Violetti tyttö säikytteli minua kaahaamalla mökin alla. Se on todella utelias pikkuinen ja tykkää tunkea joka paikkaan itsenäisille tarkastusretkille. Se pujahti mökin yhdestä kulmasta sisään ja kirmasi jostain toisesta suunnasta taas pihalle. Ja hauskaa oli - siis lapsosella, ei niinkään minulla.

Mökin viereisillä pelloilla/joen rannassa ammuskeltiin koko meidän mökilläoloajan. Kukaan pennuista ei reagoinut paukuntaan millään lailla. Ihanaa! Eikä tietty isoistakaan tytöistä, tosin jouduin ensin huomauttamaan, että ampumisia ei tarvitse kommentoida. Isot likat ovat pentujen aikaan melkoisen vahtivaisia.

Mökiltä jatkoimme suoraan Ojankoon, missä minä ja Vimma osallistuimme toko-treeneihin. Meri ja Hoppukin ilmaantuivat paikalle ja he heivät koko pentulauman vielä metsään juoksemaan meidän treenien ajaksi. Täydellista!! Ihanaa, että Hoppu jäi lähelle ja sitä saa nähdä usein <3

Treenien jälkeen pikkuiset saivat vielä juoksennella auton luona ja tapasivat taas uusia ihmisiä ja koiria. Lopulta pikkulikoissa alkoi näkyä jopa uupumisen merkkejä ;) Laitoin likat autoon nokosille ja seurasin vielä jonkin aikaa vauva-agilityryhmäläisiä tokotreeneissä. Taitavia lapsosia :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti