keskiviikko 24. elokuuta 2011

Vierailu paratiisissaMarianna, Vilma, Emma ja Pyry

Mummo, äiti ja lapset <3

Olipa hieno päivä! Kävimme pentusten kanssa kylässä Minnan kaverin Mariannan ihanassa paratiisissa Sipoossa. Aivan ihana, rauhallinen paikka. Eikä naapureita ihan nurkalla, mikäpä sen mukavampaa. Paikka on kuitenkin kohtuullisen matkan päässä kaikkialta.

Pentuset tapasivat jälleen uusia ihmisiä ja monta vanhaa tuttua. Pikkuiset tekivät tuttavuutta neljän uuden koirakaverin kanssa. Emma, Pyry, Vilma ja Romi olivat kaikki oikein kivoja tuttavuuksia :) Pikkulikat pääsivät lähikontaktiin myös kahden rauhallisen hevosen kanssa ja pikkuiset totisesti ottivat kontaktia ihan nenätysten :) Meitä ihmisiä alkoi hirvittää, kun pikkuiset olisivat huoleti vilistäneet hevosten alta kavioiden välistä. Kokoero oli kuitenkin melkoinen hevosten hyväksi.

Pikkuiset tekivät innolla tuttavuutta kaikkien kanssa ja pääsivät tutkimaan jopa tallia. Kyllä oli loistava reissu. Kiitos Minna ja Marianna! Kiitos myös omenapiirakasta :)

Paratiisista oli palattava arjen pariin, mutta sekin kävi mukavissa merkeissä, kun kävimme hakemassa Vimman messiin. Kävin Vimman kanssa tokotreeneissä pitkästä aikaa ja hauskaa oli. Treenien jälkeen kävimme pikkuisella kävelyllä pentujen, Kiusan ja Vimman kanssa ja kaikki tuntuivat tulevan hyvin juttuun keskenään, joten toin Vimman kotiin. Alku on mennyt lupaavasti, joten toivottavasti saamme nyt pitää Vimman kotona lapsenlastensa iloksi. Myös Tuikeli matkaa huomenna takaisin kotiinpäin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti