lauantai 6. elokuuta 2011

Tuike vaihtoi hoitopaikkaa Jaanalta JaanalleMamman kultarakas lähdössä reissuun

Mamman omapienikultarakas Tuike lähti tänään uuteen hoitopaikkaan. Kiitos Jaanalle ja Tarulle pikkulikan hoidosta!!! Kiralla ja Tuikelilla oli ollut hauskaa yhdessä. Minulta meinasi itku päästä, kun näin pienokaiseni pitkästä aikaa. On se vaan superhypersuloinen pikkuväkkärä <3

Valitettavasti Tuikelilla ei vielä ole asiaa kotiin isosiskon pentusten luo, joten pieokaisen tie vei Jaden luokse Kannelmäkeen, mistä matka jatkui kohti Lahtea ja UPN:n erkkaria, mistä pikkuinen pääsi vieraaksi Jaana Sarajärven laumaan. Suurkiitos Jadelle Tuikelin kuljetuksesta ja Jaanalle pikkuisen vastaanottamisesta!!!!

Tuituin vierailu on alkanut hienosti. Sillä on ollut tosi hauskaa uuden leikkikaveri eli Aatoksen kanssa. Aatos on puminuorukainen, joka on nykyään laumansa ainokainen koira ja ilahtui kovasti leikkikaverista. Kaverukset ovat kuulemma kiitäneet kunnon piharallia ympäri lipputankoa ja pihaa ja painineet myös innolla. Jaanan lapset ovat kuulemmat olleet ihan myytyjä pienestä ketunpoikasesta. Voin hyvin kuvitella, että Tuike on elementissään, kun on sekä koira- että ihmiskavereita ympärillä.

Pikkusisarukset ovat jatkaneet harjoituksia entiseen tapaan. Ruoka maittaa ja leikkiminen on kivaa. Tänään on maisteltu myös jauhelihaa ja se maistui kaikille tyttösille :) Pikkuiset ovat taas punnerrelleet pentulaatikon reunalla, mutta Kiusan mielestä niillä ei ole vielä asiaa pois laatikosta. Toistaiseksi pienet ovat vielä totelleet äitiään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti