perjantai 19. elokuuta 2011

Autoilu- ja ulkoilutreenit jatkuvat

Tulkaa leikkimään!!!!


Tänään lepäilimme aamupäivän kotona ja lähdimme liikkeella vasta iltapäivällä. Menimme ensin tapaamaan Meriä ja Sinniä Ojangon yläparkkikselle. Isomusta kävi kahlaamassa kuralätäkössä ja muutkin tutkivat aukiota innolla. Pennut suhtautuivat Sinniin ihan rauhallisesti, haukkuminen oli niistä vähän huolestuttavaa tosin. Sinni yritti kutsua pikkuisia leikkimään kiljumalla peppu pystyssä, mutta se strategia ei vielä toimi pikkuisten kanssa. Välillä pikkuiset myös tuntuivat harmittavan Sinniliiniä, eikä se oikein tiennyt kuinka suhtautua. Pääosin tapaaminen oli erittäin positiivinen.

Seuraavaksi jatkoin kentälle ja vedin ensin pikkuvauvatreenit ja sitten kilpailevien agilitytreenit. Vauvoihin on tulossa muutama koira lisää, joten täytyy taas jakaa ryhmiä uusiksi... Teimme kilpailevissa poikkeuksellisesti hyppyradan ja pääsimme nauttimaan aivan häkellyttävän upeista suorituksista <3 Mielettömän hienoa!! Treeneissä oli jaossa Tarjan avomaankurkkuja ja Marian kurpitsoja eli tarjoiluakin oli :) Illan lopuksi oli vielä shampanjatarjoilu Pantsen ja Tanelin huiman kisamenestyksen kunniaksi! Aivan loistava agilitypäivä taas.

Lopuksi pennut pääsivät vielä palleroitaviksi ja näkivät vieraita koiria ja tapasivat Leyan ihan nenätysten. Isomusta oli samantien myytyä naista ja se seurasikin Leyaa ja Railaa sujuvasti autolle asti eli oli mielestään ihan valmis vaihtamaan laumaa :o

Autoilu on pentusille jo tuttua kauraa ja ne viihtyvät siellä hienosti. Ja fiksuina tyttöinä menevät aina heti pissalle ja kakalle, kun pääsevät sieltä ulos :) Isomusta protestoi vielä toistaiseksi häkkiin sulkemista, muut eivät ole moksiskaan. Kaikki nukkuvat tyytyväisinä sekä liikkuvassa että parkissa olevassa autossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti