tiistai 16. elokuuta 2011

Pennut on vapautettu pentulaatikosta
Pentusilla on käynyt palleroijia sekä eilen että tänään :) Ja sama tahti jatkuu koko loppuviikon. Huomenna on tarkoitus lähteä ulkoilemaan ensimmäistä kertaa ja lähdemme saman tien autoreissuun. Pennuilta leikattiin taas eilen kynnet, siinä näkee kätevästi vähän lapsosten asennetta käsittelyyn ;)

Kaikilla likoilla on korvat tyvestä koholla, katsotaan kuka nostaa korvansa ensimmäisenä pystyyn. Pikkumustilla korvat alkoivat nousta muutamaa päivää aikaisemmin kuin isommilla. Vaaleanpunaisen typykän lemppariharrastus on vesikupissa kahlaaminen ja nyt violetti tyttö on päässyt saman harrastuksen makuun. Kaikki pentuset ovat innokkaita käyttämään hampaitaan nakerteluun, puremiseen ja etenkin tavaroiden kiskomiseen/raahaamiseen. Mitä isompi taakka, sen hauskempaa näyttää olevan. Etenkin isomusta näyttää nauttivan kunnon haasteista ;) V.pun tyttä nukkuu usein silmät auki, taito se on sekin. Kiinteä ruoka maistuu kaikille. mutta Kiusalta tulee edelleen todella runsaasti maitoa.

Kiusa on tosi pitkämielinen ja lempeä lapsilleen, vaikka pikkuriiviöt ovat aika kovaotteisia haastaessaan äitiään leikkimään. Kiusa leikkii pentujen kanssa etenkin hammastelupainia. Kiusa siis makaa, usein selällään, ja joku tai jotkut pennuista hyökkivät järsimään äiskää korvista ja huulista ja mistä vain kiinni saavat. Ja kaikilla on niiiiiin mukavaa!

Pentulaatikko purettiin eilen väljempien pentuleikkien tieltä ja se lähti jo tänään omaan kotiinsa. Kiitos lainasta Tarja!! Laatikkoon on tupsahtamassa lähiaikoina dobberipentuja. Ja kyseisestä laatikosta on perinteisesti lähtenyt maailmalle oikein vauhdikkaita lapsosia =)

Päästyään pentulaatikosta kaikki pennut muuttivat minun jalkoihini nukkumaan <3 Ne ovat kaikki armottomia pusutyttöjä ja tykkäävät seurustella minun kanssani. Kaikki ovat myös kontaktihakuisia ja leikkivät kaikki keskenään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti