perjantai 5. elokuuta 2011

3 viikkoa täynnä!

Pentuset jatkavat kasvuaan ja kaikkien paino on edelleen nousussa. Isomusta on totisesti iso!

Kaikilla on toimivat purukalusto, jota on kokeiltu jo ihan kaikkeen, mitä pentulaatikosta löytyy. Kaikki kävelevät jo varsin vakaasti ja harjoittelevat juoksupyrähdyksiä ja pomppimista. Koko lauma on löytänyt leikkimisen hauskuuden, typykät painivat innolla ja nakertelevat toisiaan ja leluja. Haukkuharjoittelu on hyvässä vauhdissa sekin ;)

Isomusta ottaa elämän rennosti. Se syö ja nukkuu paljon. Neitonen on kovin kiinnostunut pentulaatikon ulkopuolisesta maailmasta ja on jo roikkunut laatikon laidalla sen näköisenä, että pääsee yli hetkenä minä hyvänsä. Se leikkii vähiten siskojen kanssa tässä vaiheessa. Innokkain haukkuharjoittelija :)

Fakó tyttö on kaikkien lempparileikkikaveri. Se aloitti ensimmäisenä juoksu-ja pomppuharjoitukset ja oli ensimmäinen, joka innostui leikkimisestä siskojen kanssa. Tältä neitoselta nähtiin myös ensimmäiset tapporavistukset monta päivää ennen siskoja. Se on hyvin sosiaalisen tuntuinen ja tykkää käsittelystä. Tällä neitosellä häntä vispaa iloisena vähän väliä.

'Vaaleanpunainen'on tällä hetkellä porukan kevyin, mutta ne ovat aika tasoissa 'violetin' kanssa. Sillä on selvästi eniten turkkia, hyvin kiharaa sellaista. Tällä neitosella on reippaasti temperamenttia. Se 'hyökkäilee' siskojen kimppuun leikkiessään ja ärisee innoissaan. Typykkä huomasi leikin ilot pentueen kolmantena ja on ollut ensimmäisenä kiinnostunut palloista, joita laitoin pentulaatikkoon. Neitoselta nähtiin toisena kunnon tapporavistuksen yritys.

'Violetti' innostui toisena leikkimisestä siskojen kanssa ja ne olivat pitkään fakón tytön kanssa kuin paita ja peppu. Ne tykkäävät nukkua ja leikkiä yhdessä. Neitonen on isomustan ohella kiinnostunein yrittämään pentulaatikon reunan yli. Tämä pentunen vaikutti alkuun porukan rauhallisimmalta, mutta se oli harhaa. Neitonen on hyvin aktiivinen ja pistää ehdottomasti eniten hanttiin käsiteltäessä. Tällä lapsosella ei ole ihan yhtä kiharainen turkki tässä vaiheessa kuin siskoillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti