tiistai 3. toukokuuta 2011

Teemana lääkärintarkastus

Tänään Kiusis kävi eläinlääkärissä ja mamma ihmislääkärissä.

Kiusan aika oli heti aamusta ja tarkoitus on tarkistaa, missä vaiheessa juoksu on ja samalla tarkistaa, että Kiusalla ei ollut naarmua silmässä, kun toinen silmä on vuotanut pikkuisen su-ma välisen yön pienen äiti-tytär -rähäkän jälkeen. Vimmalta vei noin sekunnin heittää Kiusis kanveesiin ja se oli siinä. Onneksi, koska kello oli puoli kaksi yöllä... Ei ollut naarmua, ei :)

Papa-kokeen perusteella juoksu näytti olevan ihan alussa, ensimmäinen proge otetaan ensi maanantaina. En voi edelleenkään tajuta, että Kiu pystyi pusertamaan juoksun näin etuajassa, varsinkin, kun karvanlähtövaihe on ihan väärä ja se kuitenkin on normaalisti selkeästi liitoksissa hormonitoimintaan. No, äitiinsä tullut lapsonen. Miten vaan eniten järkyttää mamman suunnitelmia...

Seuraavaksi mamma kävi lääkärissä tutkimuksissa pitkittyneen sairastelun vuoksi. Mitään kuolemantauti ei onneksi löytynyt, vaikka toisaalta tuntuu hassulta, että vointi voi olla tosi huono ja se ei oikein näy missään. Ja nyt sentään otettiin keuhkoröntgenkuvat ja ekg! Eli kerrankin ei vain sanottu käsipäivää ja lähetetty antibioottien kanssa kotiin ;) Suurin epäily on, että stressi on syyllinen tähän kitumiseen, edelleen.

Lääkärireissujen jälkeen leikin lomalaista ja kävin IKEAssa aamupalalla ja sitten vein koirat juoksemaan. Kiulla on juoksu noussut vähän hattuun ja se töni äiskäänsä aika röyhkeästi palloa jahdatessaan. Suomeksi sanottuna, Kiu kerjäsi verta nenästään, mikä ei ole kovin viisasta, koska vaikka Vimma on tyttönsä kanssa yllättävän kärsivällinen, rajansa kaikella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti